Menú

Els Centres Cívics de VNG enllesteixen el programa d'activitats per aquests Nadals

Comparteix:
29/11/2011 9:47

Tallers per a infants i adults, venda de productes de comerç just i recollida d'aliments i joguines, entre les activitats més destacades

La Xarxa de Centres Cívics de Vilanova i la Geltrú ja té a punt, com cada any, les activitats per celebrar les festes nadalenques i per ocupar el temps d'oci de grans i petits.

Les activitats comencen a partir del el 14 de desembre amb la proposta Fem entre tots i totes el pessebre, en la qual es convida a tothom qui ho vulgui a escollir un dibuix, pintar-lo i retallar-lo. Amb tots els dibuixos es farà un pessebre.

El dissabte 17 de desembre, al matí ,se celebrarà a la plaça de la Vila l'enlairada de globus amb bons desitjos, Enlaira el teu desig. I el dimecres 28 de desembre es farà el ja tradicional taller La senyora llufa.

Seguint amb els tallers per a infants, a partir de 3 anys, enguany les propostes són per elaborar Guarniments de Nadal, fer un Tió, fer un Caganer o fer Galetes pels Reis. Així mateix, també s'ha organitzat un taller per adults. En aquest cas es tracta d'aprendre a confeccionar un Centre de Nadal, per guarnir la taula. Aquest taller es farà a Can Pahissa, el dimarts 20 de desembre al matí.

També com ja és habitual en aquestes dates, els Centres Cívics organitzen els brindis de Nadal amb totes les persones usuàries del centres. El primer dels brindis es farà el 16 de desembre al CC Molí de Vent i el darrer al CC i Esportiu La Collada – Els Sis Camins, el 21 de desembre.

Altres activitats relacionades amb el Nadal són la Recollida d'aliments i joguines. Tot el que es reculli es donarà al banc dels aliments de Càritas i Creu Roja. Les donacions es poden fer a tots els Centres Cívics, en horari de matí i tarda.

Podeu consultar aquí la programació sencera, així com els horaris de les activitats i els llocs on es realitzen.

Nadal als Centres Cívics de VNG

Nadal als Centres Cívics de VNG

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Participació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració