Menú

Vilanova i la Geltrú celebra Santa Cecília

Comparteix:
22/11/2011 19:20

L'Auditori Municipal Eduard Toldrà és l'escenari, aquesta tarda, de diversos concerts en honor a la patrona dels músics

Vilanova i la Geltrú celebra, durant tot el dia d'avui, la festivitat de Santa Cecilia, patrona dels músics. La celebració s'ha iniciat de bon matí amb l'obertura de les instal·lacions de l'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat als centres educatius de la ciutat, de manera que l'alumnat han pogut veure i escoltar concerts d'estils musicals molt diferents. 

Santa Cecília
Ja a la tarda, diversos espais de l'Auditori Eduard Toldrà han estat l'escenari de concerts molt variats a càrrec de diferents grups d'alumnes de l'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat i de l'Escola de Música Freqüències. En aquest sentit, la jornada finalitzarà amb la presentació i projecció, a les 20 hores, del DVD 'Gurrelieder de Schönberg', que està dirigit i realitzat per Ígor Cortadellas, professor d'oboè l'ECMMM. 

Banda de Música de l'ECMMM
Tot i que els actes centrals de la celebració de Santa Cecília s'han dut a terme durant el dia d'avui, la programació oficial ja es va iniciar el passat divendres amb la tradicional actuació de la Banda de l'ECMMM i el segon dels concerts del cicle B de VNG, Trio Itinerari, a càrrec dels joves músics Joan Pablo Cediel, Miguel Àngel Gracia Pastor i Josep Contreras Parés. Dissabte va continuar la celebració amb la Cercavila de Recollida dels Nous Músics de la Banda de Música del centre. 

Notícia relacionada

Santa Cecília

Santa Cecília

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Cultura
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració