Menú

Obertes les inscripcions a les proves d'accés als cicles formatius d'Arts Plàstiques i Disseny de l'EMAID

Comparteix:
14/03/2011 9:19

El període d'inscripcions s'allargarà fins al proper 27 de març. L'Escola Municipal d'Art i Disseny imparteix un Cicle Formatiu de Grau Mitjà i tres de Grau Superior

Avui dilluns s'inicia formalment el període d'inscripcions per realitzar les proves d'accés als Cicles Formatius d'Arts Plàstiques i Disseny de l'Escola Municipal d'Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú. Els interessats es podran inscriure fins al proper diumenge 27 de març.

El centre educatiu mantindrà la seva oferta per al proper curs 2011-2012, de manera que seguirà impartint el Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Autoedició i els Cicles Formatius de Grau Superior de Gràfica Publicitària, de Projectes i Direcció d'Obres de Decoració i d'Il·lustració, Disseny de videojocs i entorns virtuals.

Les persones interessades en realitzar aquestes proves d'accés es poden inscriure a les instal·lacions de l'escola de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.00 hores, i també dimarts i dijous de les 17 a les 20 hores. Per formalitzar la inscripció és necessari presentar el DNI, la titulació obtinguda i un currículum on s'especifiquin els estudis realitzats.

Les proves corresponents al Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Autoedició es duran a terme els dies 5 i 10 de maig, mentre que les de Grau Superior es realitzaran els dies 5 i 12 del mateix mes.

Les preinscripcions, al maig
Per altra banda, el període de preinscripcions a aquests cicles es durà a terme del 9 al 20 de maig, mentre que la matriculació no es realitzarà fins al juliol, més concretament del dia 1 al 7.

Per a més informació al respecte podeu consultar la pàgina web del centre o trucar al telèfon 93 893 28 46.

Escola Municipal d'Art i Disseny

Escola Municipal d'Art i Disseny

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Educació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració