Menú

S'inicia un calendari de trobades del govern amb els diferents barris de la ciutat

Comparteix:
10/10/2013 8:22

El primer encontre es farà el dimecres 16 d'octubre a L’Aragai

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha anunciat que el pròxim dimecres 16 d'octubre, junt amb els regidors i regidores que formen el govern, iniciaran un seguit de vistes al diferents barris de la ciutat. Aquestes trobades amb associacions de veïns, entitats i ciutadans i ciutadanes es faran entre aquest mes d'octubre i l'abril de 2014, sempre en dimecres, i entre les 19.30 i les 21 h. Segons que ha explicat la mateixa alcaldessa, aquestes trobades han de servir per recollir de primera mà aquelles demandes i necessitats que vulguin expressar els veïns i les veïnes. "Aquest govern té una tradició molt contrastada de mantenir permanentment contactes amb els diferents barris. Ara però ho farem d'una manera més organitzada i pública".

Totes les trobades seran anunciades degudament a través de publicitat, al web vilanova.cat i també a través de bustiades a les llars de totes les zones a visitar. La primera trobada es farà el 16 d'octubre a L'Aragai a les instal·lacions del Club Tennis Vilanova. L'ordre que s'ha seguit per calendaritzar les trobades als barris ha estat alfabètic.

Neus Lloveras ha destacat que "un dels trets que ens diferència d'altres governs és el fet de ser rigorosos i responsables. Creiem en la transparència, en l'ètica, en la responsabilitat social corporativa i en la participació. Per això volem que la ciutadania surti de casa i pugui trobar espais directes de relació amb el govern. També volem facilitar aquest contacte a través del web municipal a on, en breu, es podrà trobar un apartat centrat en aquestes trobades, i on es podran fer suggeriments i expressar opinions".

neus lloveras

neus lloveras

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Participació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració