Menú

Construcció d'una canonada d'impulsió entre l'estació de bombament de Sant Cristòfol i l'EDAR

Comparteix:
17/03/2009 14:15

Part d'aquests treballs, que es faran entre el divendres 20 i el dissabte 21 de març, comportaran el tancament de la platja del Far entre una i dues setmanes

L' Ajuntament de Vilanova i la Geltrú farà aquest cap de setmana un nou pas per la finalització del Projecte Constructiu d'Impulsió a l'Estació d'Aigües Residuals (EDAR) i Connexions al col·lector interceptor dels passeig Marítim.

Els treballs que des de fa mesos es realitzen han consistit en la construcció d'un nou sobreeixidor proper a la desembocadura del torrent de la Piera, el cobriment del sobreeixidor existent, la posada en servei del nou col·lector del passeig Marítim i la connexió dels col·lectors del barri de Mar al col·lector del passeig Marítim.

Ara resta pendent la darrera de les fases, consistent en la construcció d'una nova canonada d'impulsió entre l'estació de bombament i l'EDAR, que aniria connectada a la canonada ja existent en dos punts. El primer, a pocs metres de la sortida del bombament, i el segon, a poc metres de l'entrada a l'EDAR.

Per tal de realitzar aquests treballs de connexió s'aturarà el bombament i es buidarà la canonada d'impulsió existent. Això ocasionarà que, durant aproximadament vint hores, les aigües residuals vagin a parar directament al mar. Per aquest motiu, i amb l'objectiu de minimitzar al màxim l'impacte mediambiental que suposa l'abocament, els treballs es realitzaran durant la matinada del divendres 20 al dissabte 21 de març, ja que és durant aquestes hores que el cabal d'aigües residuals és menor.

D'altra banda, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú tancarà la platja de Far entre una i dues setmanes a partir de la tarda del divendres 20 de març. Aquest termini variarà depenent del resultat de les anàlisis de les aigües de bany que realitzaran els tècnics de la Unitat d'Aigües Marines del Departament de Control del Medi, de l'Agència Catalana de l'Aigua.

Platja del Far

Platja del Far

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Transport públic i mobilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració