Menú

Registre ciutadà

La Regidoria de Participació i Cooperació disposa del Registre Ciutadà de Vilanova i la Geltrú amb les dades de les persones interessades a participar, a estar al dia, a informar-se de l'actualitat municipal i a implicar-se en els assumptes públics del municipi.

El Reglament de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú estableix, entre els seus objectius, desenvolupar mecanismes de participació dels ciutadans i ciutadanes en la definició dels seus projectes, així com incrementar el seu nivell de participació en la presa de decisions. És per aquest motiu que l'any 2012 es va posar en marxa el Registre Ciutadà.

Aquest registre permet, a qui s'hi inscriu, estar informat/da de les experiències participatives que es duguin a terme a la ciutat. També li permet formar part dels processos i sessions que l'Ajuntament organitza per promoure la participació activa de ciutadans i ciutadanes a títol individual.

Es pot inscriure al Registre Ciutadà qualsevol persona major d'edat que estigui empadronada a Vilanova i la Geltrú.
La inscripció és voluntària i es pot fer per Internet o personalment a l'OAC o a qualsevol centre cívic.

Donar-se d'alta al Registre Ciutadà

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord