Pla d'Actuació Municipal (PAM)

PAM 2019-2023

Pla d'Actuació Municipal de Vilanova i la Geltrú

TERRITORI EQUILIBRAT I BEN CONNECTAT

5. 2. 6 - Obrirem línies de col·laboració amb cooperatives i altres entitats jurídiques amb finalitat social, amb l’objectiu de donar suport a projectes cooperatius d’habitatge i impulsarem projectes de masoveria urbana
Responsable polític
Serra Albet, F. Xavier

Responsable tècnic
Samarra Montserrat, Gloria

Objectius de Desenvolupament Sostenible vinculats
  • 11. Ciutats i comunitats sostenibles
  • 17. Aliances per a assolir els objectius

Anotacions de seguiment

Data: 01/12/2022
Comentari: L'Ajuntament continua treballant per a la cessió de solars municipals per a dur a terme habitatges en règim d'habitatge protegit i també per desnevolupar projectes d'habitatge cooperatiu. La convocatòria del concurs va finalitzar el mes de setembre de 2022 i actualment també es treballa amb entitats sense ànim de lucre per a desenvolupar un projecte en el marc de l'Acord signat entre l'Associació de municipis de l'Arc Metropolità i el MITMA.

Data: 14/01/2022
Comentari: Durant l'any 2022 és previst dur a terme diversos concursos per al desenvolupament d'habitatge protegit i d'habitatge cooperatiu en solars municipals.

Data: 20/10/2021
Comentari: Actualment la regidoria d'Habitatge està en converses amb diverses fundacions i entitats sense ànim de lucre interessades en l'adquisició en dret de superfície de solars municipals per a desenvolupar projectes d'habitatge social.

Data: 30/06/2021
Comentari: Durant el primer semestre de 2021 s'han dut a terme reunions amb COHABITAC, HABITAT3, COHOUSING i SOSTRE CÍVIC.

Comentaris ciutadania

1 valoracions  (1/0)
Afegeix el teu comentari

Nom
Correu electrònic

Comentari

Normes de participació i condicions d'ús
L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú no es fa responsable del contingut dels comentaris i es reserva el dret de retirar o eliminar-ne qualsevol que no respecti les altres opinions, que utilitzi un llenguatge ofensiu, difamatori, racista, violent o que atempti contra la dignitat de les persones o la legalitat vigent.IP: 3.238.180.174
Introdueix el codi del captcha

(Només es visualitzarà el teu nom, la data i el comentari)

Altres compromisos de l'àmbit