Pla d'Actuació Municipal (PAM)

PAM 2019-2023

Pla d'Actuació Municipal de Vilanova i la Geltrú

TERRITORI EQUILIBRAT I BEN CONNECTAT

5. 2. 5 - Incrementarem el nombre d’habitatges de titularitat i de gestió municipal, posant èmfasi en l’obtenció d’habitatges buits en mans d’entitats financeres i grans tenidors i crearem una comissió tècnica de seguiment per millorar la gestió del parc públic municipal
Responsable polític
Serra Albet, F. Xavier

Responsable tècnic
Samarra Montserrat, Gloria

Objectius de Desenvolupament Sostenible vinculats
  • 10. Reducció de les desigualtats
  • 11. Ciutats i comunitats sostenibles

Anotacions de seguiment

Data: 01/12/2022
Comentari: Actualment s'han sol·licitat 14 habitatges més a SAREB per a incorporar-los en el conveni de cessió en usdefruit establert entre l'Ajuntament i aquesta entitat.

Data: 20/10/2021
Comentari: L'ajuntament ha incorporat al parc públic municipal un nou habitatge provinent de cessió de titulars particulars per a destinar-lo a un projecte d'allotjament del servei de Joventut.

Data: 30/06/2021
Comentari: Durant el mes de juliol de 2021 l'Ajuntament signarà un conveni amb SAREB pel qual s'obtindran 24 habitatges en regim d'úsdefruit on resideixen persones sense títol habilitant que podran regularitzar la seva situació amb un contracte de lloguer.

Data: 16/02/2021
Comentari: L'any 2020 s'ha obtingut 3 habitatges per cessió de particulars per destinar-los a allotjament d'urgència residencial i s'ha tramitat l'adquisició de 13 habitatges provinents d'entitats bancàries per dret de tanteig i retracte, que també seran destinats a allotjament d'urgència social.

Comentaris ciutadania

(Aquest compromís encara no
ha rebut cap valoració)
Afegeix el teu comentari

Nom
Correu electrònic

Comentari

Normes de participació i condicions d'ús
L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú no es fa responsable del contingut dels comentaris i es reserva el dret de retirar o eliminar-ne qualsevol que no respecti les altres opinions, que utilitzi un llenguatge ofensiu, difamatori, racista, violent o que atempti contra la dignitat de les persones o la legalitat vigent.IP: 3.238.117.130
Introdueix el codi del captcha

(Només es visualitzarà el teu nom, la data i el comentari)

Altres compromisos de l'àmbit