Pla d'Actuació Municipal (PAM)

PAM 2019-2023

Pla d'Actuació Municipal de Vilanova i la Geltrú

TERRITORI EQUILIBRAT I BEN CONNECTAT

5. 2. 3 - Desenvoluparem i millorarem el cens d’habitatges buits del municipi, incorporant una classificació segons titular i creuant la dada de titularitat de cada immoble amb el del seu estat de conservació i tipologia d’ocupació i ús
Responsable polític
Serra Albet, F. Xavier

Responsable tècnic
Samarra Montserrat, Gloria

Objectius de Desenvolupament Sostenible vinculats
  • 11. Ciutats i comunitats sostenibles

Anotacions de seguiment

Data: 14/01/2022
Comentari: L'aprovació inicial del Registre d'habitatges buits s'ha dut a terme en el Ple de novembre de 2021, i un cop transcorregut el termini d'exposició pública, serà definitiva a inicis de 2022.

Data: 30/06/2021
Comentari: Ja s'ha redactat el Reglament del registre d'habitatges buits, que es preveu es dugui a aprovació del Ple durant el 3er trimestre de 2021.

Data: 16/02/2021
Comentari: A data NOVEBRE 2020 es signa un conveni de col·laboració amb l'Agència de l'Habitatge de Catalunya per desenvolupar un nou programa d'inspeccions d'habitatges buits.

Comentaris ciutadania

(Aquest compromís encara no
ha rebut cap valoració)
Afegeix el teu comentari

Nom
Correu electrònic

Comentari

Normes de participació i condicions d'ús
L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú no es fa responsable del contingut dels comentaris i es reserva el dret de retirar o eliminar-ne qualsevol que no respecti les altres opinions, que utilitzi un llenguatge ofensiu, difamatori, racista, violent o que atempti contra la dignitat de les persones o la legalitat vigent.IP: 35.175.107.142
Introdueix el codi del captcha

(Només es visualitzarà el teu nom, la data i el comentari)

Altres compromisos de l'àmbit