Pla d'Actuació Municipal (PAM)

PAM 2015-2019

Pla d'Actuació Municipal de Vilanova i la Geltrú

Propostes ciutadanes

Incrementar el nombre de places concertades a la Plataforma Centre Multiserveis

Proposta presentada en la sessió participativa del 19 de gener de 2016

Anotacions de seguiment

Comentari: En el marc de la Plataforma Centre Multiserveis hi ha dos tipus de serveis amb places sostingudes amb fons públics: la Residència “Els Josepets” i el Centre de Dia “Masbau”. Pel que fa a la Residència, en l’actualitat compta amb 139 places residencials (en els darrers anys s’ha incrementat en 7 places), de les quals 70 són públiques concertades i 69 són privades.

El Centre de Dia Masbau compta amb 60 places, de les quals 20 són col·laboradores, és a dir sostingudes també amb fons públics procedents de la Generalitat.

Tenint en compte aquesta situació, demanarem més places de concert a la Generalitat de Catalunya, sempre tenint en compte les necessitats del territori.

Comentaris ciutadania

3 valoracions  (3/0)
Afegeix el teu comentari

Nom
Correu electrònic

Comentari

Normes de participació i condicions d'ús
L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú no es fa responsable del contingut dels comentaris i es reserva el dret de retirar o eliminar-ne qualsevol que no respecti les altres opinions, que utilitzi un llenguatge ofensiu, difamatori, racista, violent o que atempti contra la dignitat de les persones o la legalitat vigent.IP: 54.237.183.249
Introdueix el codi del captcha

(Només es visualitzarà el teu nom, la data i el comentari)

Altres accions de l'objectiu