Menú

La Unitat de Serveis Municipals repara 140 punts de llum i reposa cablejat de l'enllumenat públic al Llimonet 

Comparteix:
03/06/2024 13:25

L'equip especialitzat a restablir la xarxa elèctrica de la USM ja ha actuat a altres punts com ara la Carrerada i Solicrup

La Unitat de Serveis Municipals, USM, està reparant des de fa algunes setmanes la xarxa elèctrica de la zona del Llimonet. L'equip d'enllumenat públic està reposant cablejat i fanals, que cal reemplaçar després dels robatoris i actes vandàlics que la zona ha sofert en els darrers temps.

El regidor de Serveis Urbans i Manteniment, Gerard Llobet, explica que “dins del pla de manteniment d'enllumenat que estem organitzant en aquest primer any de mandat  hi ha la voluntat d'especialitzar la brigada municipal a recuperar amb mitjans propis barris com aquest”. La USM actuarà en un total de 140 punts, en l'àmbit delimitat per la rambla dels Països Catalans, l'avinguda de Vilafranca del Penedès, la C-31 i el camí de la Masia d'en Frederic. La reparació té un cost aproximat de 35.000 €, que inclou la renovació total del cablejat i la reposició de part dels fanals, ja que en alguns casos s'han pogut aprofitar els existents.

Gerard Llobet aposta per la importància d'aquesta feina, “que sovint no es visualitza”. El regidor de Serveis Urbans i Manteniment diu que “això ho hem fet també a l'Aragai, a la Carrerada i ho hem fet en algun polígon on hem tingut robatoris com Masia en Barreres, i quan acabem al Llimonet continuarem a Solicrup”. En la majoria d'aquests sectors la xarxa elèctrica feia temps que estava instal·lada, però no s'hi havia construït, cosa que havia afavorit actes vandàlics, robatoris i deteriorament de materials.

La restitució de l'enllumenat públic és una de les funcions de l'equip municipal de la USM, especialitzat en aquest àmbit. Aquest ha estat el cas, per exemple, de la Carrerada, on la USM també ha actualitzat l'enllumenat, reparant  90 punts de llum. Altres exemples són la zona de les Llunes, on han treballat per ampliar l'enllumenat amb instal·lacions aèries per poder donar llum de manera ràpida. Un cop acabat el restabliment de la zona del Llimonet la USM durà a terme el soterrament d'aquestes instal·lacions. També va ser tasca de la Unitat de Serveis Municipals dotar d'enllumenat públic dels voltants del parc comercial per la seva obertura.

La USM disposa d'un equip especialitzat en enllumenat públic

La USM disposa d'un equip especialitzat en enllumenat públic

L'actuació al Llimonet ha suposat la renovació de cablejat i fanals

L'actuació al Llimonet ha suposat la renovació de cablejat i fanals

L'actuació ha tingut un cost aproximat de 35.000 euros

L'actuació ha tingut un cost aproximat de 35.000 euros

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Espai públic
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració