Menú

L'alcalde de VNG serà la setmana que ve al Molí de Vent

Comparteix:
29/02/2024 15:35

S'inicia el programa ‘L'alcalde al teu barri', amb una visita al carrer i una trobada amb el veïnat

El govern municipal inicia la primera setmana de març el programa “L'alcalde al teu barri”, que té l'objectiu de percebre de forma directa les inquietuds, opinions i propostes dels veïns i veïnes. El cicle comença al Molí de Vent i s'allargarà durant tot l'any a la resta de barris de Vilanova i la Geltrú.

El format del programa consta de dues parts. En primer lloc, s'ha programat una visita dijous a la tarda pels carrers i places del barri, en què l'alcalde podrà intercanviar opinions de forma espontània amb veïnat o comerciants. La segona part és una trobada oberta, prevista perquè els veïns i veïnes puguin dir la seva en qüestions que afecten al barri o a la ciutat.

Juntament amb l'alcalde, Juan Luis Ruiz, Les sessions de “L'alcalde al teu barri” comptaran amb la segona tinenta d'Alcaldia i regidora de Participació Ciutadana, Iolanda Sánchez, i amb un tercer membre del govern que s'anirà alternant. En el cas del Molí de Vent, hi assistirà el regidor de Serveis Urbans i Manteniment, Gerard Llobet.

La primera trobada amb els veïns i veïnes serà dijous, 7 de març, a les 19 h, al Centre Cívic Molí de Vent. Aquests dies s'està distribuint a les llars del barri la convocatòria que convida a la sessió, oberta per a tot el veïnat. Posteriorment es podrà fer seguiment de les propostes concretes que sorgeixin, mitjançant la pàgina web participa.vilanova.cat.

Apropar-se a la ciutadania

El programa “L'alcalde al teu barri” és una acció prevista en el Pla d'Actuació Municipal 2023-2027, com una fórmula d'escolta directa i d'exercir retiment de comptes per part del govern envers la ciutadania. El programa s'acota als públics de cada barri, amb sessions de petit format, amb la voluntat de tractar de forma més directa i propera les realitats de cada zona de la ciutat i de fomentar la participació ciutadana.

Jardins del Molí de Vent, el primer barri que visitarà l'alcalde

Jardins del Molí de Vent, el primer barri que visitarà l'alcalde

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Alcaldia i protocol, Participació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració