Menú

L'Ajuntament repara el pont de l'Esparrall, d'accés al Racó de Santa Llúcia

Comparteix:
09/01/2024 12:28

L'actuació per canviar les baranes i millorar la seguretat es farà de matinada perquè cal tallar la circulació ferroviària

L'Ajuntament començarà aquesta matinada la reparació del pont de l'Esparrall, d'accés al Racó de Santa Llúcia, per damunt de la via del tren. L'actuació durarà quatre dies i es durà a terme de matinada, ja que és necessari tallar la circulació ferroviària per dur a terme l'obra.

Els treballs consisteixen en l'enderroc de les baranes existents i la col·locació de noves proteccions. Es tracta de peces de 2,5 metres d'alçada, a banda i banda, que compleixen amb la normativa acordada amb ADIF,  i de guarda-raïls que protegeixen les tanques. El pont té una llargada de 18 metres.

La reparació es durà a terme entre avui dimarts i divendres, des de les 12 de la nit fins a les cinc de la matinada. En aquesta franja horària no es podrà passar pel pont ni a peu ni amb vehicle (excepte en casos urgents). Els treballs es fan de matinada perquè cal tallar la circulació dels trens i desconnectar la tensió de la catenària. Durant el dia, a més, es faran alguns treballs d'ajustos.

El pont de l'Esparrall connecta per damunt de la via del tren el carrer de l'Esparrall amb el carrer de la Moixarra, més conegut com el Racó de Santa Llúcia, i és l'únic accés possible per vehicles a la zona. Fa alguns mesos es va programar la seva reparació per tal de garantir la seguretat tant de vehicles com dels vianants que hi creuen. Les obres no han pogut començar fins que ADIF ha donat permís per l'actuació, cosa que va succeir a finals de desembre.

L'Ajuntament actua de forma subsidiària en aquesta infraestructura per una qüestió de seguretat, en un sector que no està consolidat urbanísticament i, per tant, no recepcionat. La reparació té un cost de 26.000 €.

La reparació del pont es farà de matinada

La reparació del pont es farà de matinada

La circulació de vehicles i vianants i també de trens quedarà tallada

La circulació de vehicles i vianants i també de trens quedarà tallada

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Urbanisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració