Menú

L'alcalde de VNG reclama un millor transport públic amb Barcelona

Comparteix:
11/10/2023 14:54

Davant la situació de saturació que es produeix al bus exprés, ja s'han reforçat alguns horaris punta

El govern municipal de Vilanova i la Geltrú ha reclamat a la Generalitat de Catalunya un reforç del servei interurbà de bus a Barcelona, davant les situacions de col·lapse que s'estan produint des de fa setmanes en horaris punta. L'alcalde Juan Luis Ruiz va escriure la setmana passada al director general de Transports i Mobilitat, Oriol Martori, per expressar la preocupació per la saturació d'un servei, l'e.15.1 i e.15.2, que havia suposat un salt qualitatiu en la connexió amb Barcelona quan es va implementar.

L'empresa concessionària del servei, Plana, ja ha doblat les expedicions “en alguns horaris de major intensitat”, ha explicat avui l'alcalde. Tot i aquesta mesura d'urgència, ha dit, “des de Vilanova i la Geltrú continuem reclamant una millora del transport públic, ja que si volem fomentar una mobilitat sostenible, cal posar els recursos i els mitjans perquè la ciutadania en pugui fer ús”.  

En la seva demanda formal a la Direcció General de Transports i Mobilitat, Juan Luis Ruiz manifesta la disposició de l'Ajuntament per “abordar conjuntament la situació i cercar millores alternatives” per avançar en oferir un servei de qualitat. Així mateix, hi recorda que el Garraf i la seva capital “tenen un dèficit històric d'inversions i serveis precisament en matèria de mobilitat, malgrat que cada cop creixem més demogràficament”.

Algunes expedicions de l'exprés ja s'han reforçat

Algunes expedicions de l'exprés ja s'han reforçat

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Alcaldia i protocol, Transport públic i mobilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració