Menú

Neix la Pedals de Foix, de la unió entre les curses la Clàssica del Foix i la Pedals de Clip

Comparteix:
29/08/2023 9:26

La marxa cicloturista, amb sortida des de Vilanova i la Geltrú, se celebrarà el diumenge 24 de setembre

El diumenge 24 de setembre els afeccionats a les bicicletes clàssiques tenen una nova data per anotar al calendari esportiu anual. Es tracta de la celebració de la Pedals de Foix, que neix de la unió de dues curses que durant anys s'han dut a terme al nostre territori: La Clàssica del Foix i la Pedals de Clip.

La Pedals de Foix manté les característiques de les anteriors curses, ja sigui pel fet del seu caràcter no competitiu, com per tenir un recorregut que transcorre per carreteres estretes, pistes rurals asfaltades i amb poc trànsit, o per trams curts de terra, fàcils, entre vinyes, masies i cellers. La ruta de seixanta-cinc quilòmetres, transcorre pels municipis del Garraf i Penedès, amb sortida des del Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú.

Es tracta d'una marxa exclusiva per bicicletes clàssiques de carretera, anteriors a l'any 1987, amb pedals de clip, cablejat de fre per sobre del manillar i manetes de canvi al quadre. També es poden utilitzar bicicletes amb quadres de nova construcció, però que mantinguin un estol retro i vagin equipades amb components originals de l'època (canvi, manillar, pedals, etc...) Pel que fa als participants es recomana portar roba, calçat i casc de l'èpica, per donat a l'activitat un aire clàssic de tornada al passat.

Per a més informació i inscripcions us podeu adreçar a la seva pàgina web

Imatges cedides per l'organització

Imatges cedides per l'organització

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Esport, Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració