Menú

La XXIII edició del Triatló de Vilanova i la Geltrú arriba amb novetats

Comparteix:
24/08/2023 13:14

La prova, que se celebrarà el 10 de setembre, tindrà dues categories "Sprint i Súper Sprint"

El diumenge 10 de setembre se celebrarà a la façana marítima de la ciutat la vint-i-tresena edició del Triatló, organitzat pel Club Esportiu Transtriatlón des de fa tres anys.

La competició, que consta d'una cursa de natació, una de ciclisme i una a peu, presenta enguany com a novetat la creació de la categoria Súper Sprint, adreçada a les persones nascudes abans de l'any 2009 (inclòs). Els i les atletes hauran de completar un recorregut nedant de 375 metres, 10 quilòmetres en bicicleta i 2,5 quilòmetres de cursa a peu. La sortida en categoria masculina es farà a les 10 hores, i cinc minuts més tard, a les 10.05 hores la femenina.

Es manté la categoria Sprint per a les persones nascudes abans de l'any 2007 (inclòs) En aquesta categoria es doblen les distàncies respecte a l'anterior. Així la prova consta d'una cursa de natació de 750 metres, 20 quilòmetres en bicicleta i 5 quilòmetres corrent. A les 8.30 es farà la sortida de la categoria masculina i a les 8.35 hores la femenina.

Les proves de natació es faran a la platja de Ribes Roges, el circuit en bicicleta combinarà trams de traçat urbà i de carretera, i la cursa a peu transcorrerà pel passeig de Ribes Roges, on també hi haurà la línia d'arribada.

El Triatló de Vilanova i la Geltrú és puntuable a la Lliga de Clubs i a la Federació Catalana de Triatló.

Les inscripcions es mantindran obertes fins al dijous 7 de setembre a les 23.59 hores o fins a exhaurir les places disponibles en les diferents categories. Inscripcions Sprint;  Inscripcions Súper Sprint

Com ja és habitual d'anys anteriors, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la Regidoria d'Esports i de la Policia Local, establirà un dispositiu especial de mobilitat per tal de minimitzar les afectacions al trànsit al sector de la façana marítima i facilitant itineraris alternatius, especialment adreçats als veïns de la zona.

Triatló 2022. Foto: Transtriatlón

Triatló 2022. Foto: Transtriatlón

.

.

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Esport, Transport públic i mobilitat, Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració