Menú

S'inicien les obres de millora i senyalització del vial de Ponent i de la Ribera del port de Vilanova i la Geltrú

Comparteix:
17/08/2023 11:07

Les obres van a càrrec de Ports de la Generalitat i tindran una durada de tres setmanes

Aquest dimecres es van iniciar les obres de millora al vial de Ponent i al vial de Ribera per reforçar el ferm, restituir la senyalització horitzontal i la senyalització vertical i substituir elements de mobiliari urbà al port de Vilanova i la Geltrú. Els treballs van a càrrec de Ports de la Generalitat i suposaran una inversió de 296.000 euros. La previsió és que tinguin una durada de tres setmanes.

Les actuacions podran tenir afectacions en la mobilitat en els vials de Ponent i Ribera i en les seves zones d'aparcament, però la voluntat és que aquestes siguin les mínimes imprescindibles, garantint l'accés als diferents punts i zones del port.

Així doncs, aquesta setmana i fins al 20 d'agost els treballs es realitzaran al vial de Ponent, on es farà el reforç del ferm que enllaça amb la rambla del Port. Aquests treballs es duran a terme a la zona d'aparcament i al carril de circulació adjacent. És per això que durant els dies laborables no es podrà aparcar a la zona i durant el cap de setmana s'habilitaran places d'aparcament.

En aquest vial, i durant la setmana del 21 al 25 d'agost, de dilluns a divendres no es permetrà l'aparcament en tot el vial de Ponent ja que es realitzarà l'estesa d'una capa d'asfaltatge, així com la restitució de la senyalització horitzontal.

Aquesta mateixa setmana, del 21 al 25 d'agost, les obres arribaran al vial de Ribera (el vial de servei del passeig Marítim en el tram portuari), a la zona d'aparcament i al carril de circulació adjacent. Durant els dies laborables la circulació romandrà tancada en aquest vial i el cap de setmana s'habilitaran places d'aparcament. I la setmana següent, del 28 d'agost a l'1 de setembre, s'acabaran els treballs de senyalització al vial de Ribera i a la zona d'aparcament. Tot i que la mobilitat es veurà afectada, es continuarà mantenint l'accés als treballadors i treballadores de la dàrsena pesquera, la dàrsena comercial i la zona d'aparcament de les xarxaires.

Les obres de millora al vial del port duraran tres setmanes (foto:Ports de la Generalitat)

Les obres de millora al vial del port duraran tres setmanes (foto:Ports de la Generalitat)

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Espai públic
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració