Menú

La renovació d'enllumenat avança amb canvis de bombetes al parc de la Quadra d'Enveja i la plaça del Mercat

Comparteix:
12/07/2023 12:43

Les noves lluminàries són més eficients perquè incorporen la tecnologia de led

El parc de la quadra d'Enveja disposa des de fa algunes setmanes de nova il·luminació. Dins de les accions de millora de l'enllumenat i els quadres elèctrics a la ciutat s'ha realitzat el canvi de 46 bombetes dels diferents fanals del parc, per làmpades de tecnologia de led, que són més eficients.

En la mateixa línia, aquesta setmana s'està duent a terme el canvi dels punts de llum la plaça del Mercat i la plaça d'Enric Cristòfol Ricart, amb la instal·lació de 33 bombetes led.

La renovació dels diferents quadres i instal·lacions de l'enllumenat públic a VNG tenen per objectiu adequar la xarxa existent i reduir al màxim les apagades per fallides en els quadres de comandament elèctric. Els treballs de millora comporten la renovació d'equips, caixes d'acoblaments, llumeneres, etc.

Una de les millores destacades en aquest contracte és la renovació de punts de llum, substituint-los per noves bombetes de tecnologia LED, que són de baix consum i menys contaminants.

Els treballs s'aniran duent a terme en altres punts de la ciutat al llarg de les pròximes setmanes, i es preveu que finalitzi a finals del mes vinent.

La renovació de l'enllumenat públic a VNG va començar l'any 2022 i contemplava la seva execució en 4 fases amb un pressupost d'1.560.000 euros. Es preveu que els treballs estiguin acabats a finals d'aquest agost. L'objectiu principal és millorar la seguretat de les instal·lacions, adaptant-la a les noves normatives, tenir una xarxa més eficient (que faci més llum amb un consum energètic menor) i reduir-ne el cost econòmic i mediambiental.

Al parc de la Quadra d'Enveja s'han renovat 46 punts de llum

Al parc de la Quadra d'Enveja s'han renovat 46 punts de llum

Aquesta setmana s'està fent el canvi de llums a la plaça del Mercat

Aquesta setmana s'està fent el canvi de llums a la plaça del Mercat

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Espai públic
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració