Menú

Obertes les inscripcions per participar en la cinquena edició de l'EcoCursa, que se celebra el diumenge 21 maig

Comparteix:
24/04/2023 13:53

L'activitat, de caràcter familiar, uneix salut, esport i ecologisme

Diumenge 21 de maig se celebra la cinquena edició de l'EcoCursa. Una activitat organitzada per l'entitat Custòdia Platges Garraf, amb el suport de les regidories de Salut i Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, que té com a objectiu la recollida de residus a l'espai natural d'Els Colls, en un ambient de caràcter familiar i amb un cert punt de competitivitat.

La cursa és en format d'orientació. Això significa que els equips que hi participin hauran de trobar un seguit de balises amagades i representades en un mapa. Disposaran d'un temps màxim d'una hora i mitja per localitzar-les i tornar al punt de trobada. Durant la cursa, hauran d'anar omplint una bossa amb les deixalles que vagin trobant.

Els equips han de ser d'entre 2 i 5 persones i la prova es pot fer únicament caminant o corrent. Les inscripcions, limitades a 350 persones, es poden formalitzar fins al 19 de maig a les botigues col·laboradores de Cota Zero, Intersport Olària i Evasión Runing. El preu per persona és de 3 euros.

L'Espai Far serà el punt de sortida (9.30 hores) i arribada de l'activitat que clourà amb un final de festa, amb diversos tallers infantils al voltant de temes relacionats amb la salut.

Més informació

Espai natural Els Colls

Espai natural Els Colls

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Ciutat verda, Esport, Salut
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració