Menú

La Policia Local promou un espectacle de titelles a benefici de les malalties minoritàries

Comparteix:
06/03/2023 12:32

La funció, a càrrec de Guinyol Didó, servirà per recaptar diners per la Fundació Inv-dup 15q

Amb l'objectiu d'aportar un nou gra de sorra a la investigació de les malalties minoritàries, la Policia Local de Vilanova i la Geltrú ha promogut l'aliança entre la Fundació Inv-dup 15q i la companyia de Titelles Guinyol Didó en l'organització d'un espectacle familiar que se celebrarà el diumenge 12 de març a les 17 hores, al local social de la Confraria de Pescadors de Vilanova.

L'entrada tindrà un preu únic de 5 euros. La recaptació anirà destinada íntegrament a la Fundació per tal que reverteixin en el camp de la investigació, i així poder aconseguir un tractament mèdic per les persones que pateixen aquesta malaltia. A més, el que ho vulguin, podran adquirir butlletes per al sorteig solidari on el premi serà el Titella Setciències, donat per la companyia titellaire.

L'espectacle cent per cent solidari i apte per a tots els públics, explicarà la història de Fantasma del Castell de la Geltrú, en la que serà la darrera representació que Titelles Guinyol Didó farà a Catalunya.  (Més informació )

  • Calendari solidari a favor de la Fundació Inv-dup 15q

Aquest no és el primer cop que s'organitza una activitat en favor d'aquesta fundació. El mes de setembre de l'any passat, la Policia Local de Vilanova i la Geltrú va participar en l'elaboració d'un calendari solidari que tenia com a objectiu recaptar fons per aquesta malaltia, que pateix la filla d'un dels agents del cos i que, d'entre altres símptomes, es caracteritza per presentar un trastorn de l'espectre autista i retard psicomotor.

Si bé la majoria dels calendaris es van vendre els darrers mesos de l'any, les persones que adquireixen entrades per l'espectacle de manera anticipada, i també durant la funció, seran obsequiades amb un exemplar.

Titella Setciències

Titella Setciències

Calendari solidari, setembre de 2023

Calendari solidari, setembre de 2023

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Salut, Seguretat i prevenció
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració