Menú

La construcció de La Plataforma en imatges

Comparteix:
02/03/2023 12:58

Una veïna del nucli antic fet donació d'un àlbum de fotos de tot el procés de construcció de La Plataforma.

Com a ciutadans de Vilanova i la Geltrú o de la comarca del Garraf, en el seu dia vam poder ser espectadors de la construcció de La Plataforma de Serveis Frederica Montseny. La construcció d'aquest nou centre d'atenció a les persones, va generar molta expectació i fou una obra desitjada i seguida d'ençà que es va posar la primera pedra.

Actualment, podem reviure el procés de construcció, gràcies a la iniciativa voluntària d'una veïna del barri, que va fotografiar tota l'obra, des de l'inici amb el moviment de terres fins a la inauguració del centre. Hi podem veure unes primeres imatges amb el moviment de terres, els fonaments, com anava agafant a poc a poc forma l'edifici, l'adaptació de la taquilla del teatre Apolo, i fins a la inauguració del centre.

Aquest àlbum, la Plataforma en imatges, està a disposició de totes les persones interessades en el servei d'Admissions i Atenció a les Persones.

Després de dotze anys de vida del centre, aquestes fotografies son un record memorable, per les persones usuàries, residents, famílies i professionals.

Pas a Pas Plataforma

Pas a Pas Plataforma

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Gent gran, Serveis a les persones
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració