Menú

Personalitats del món de la cultura, els mitjans de comunicació, la política o l'esport, convidats al balcó de l'Ajuntament el diumenge de Comparses

Comparteix:
16/02/2023 14:00

Les guerres de caramels començaran a dos quarts de dotze del migdia, i cada mitja hora fins a les tres de la tarda. Es preveu una participació superior a les disset mil persones

Aquest migdia s'han fet dos dels actes previs a diumenge de Comparses. D'una banda, el lliurament de les llaçades que les persones usuàries del Centre de dia Masbau elaboren cada any per ser col·locades a les banderes de les entitats participants i, d'altra banda, el sorteig de 120 passis per veure les Comparses des dels balcons de la Biblioteca Joan Oliva. Un sorteig reservat a les persones majors de 65 anys, escollides mitjançant una tria aleatòria del cens municipal.

Els convidats

Els balcons de la plaça de la Vila ja fa uns dies que llueixen les banderes de les entitats que participen a la Comparsa. Ara, ja només queda que la plaça s'ompli de comparsers, comparseres i del públic per gaudir, un cop més,  de l'acte més emblemàtic del carnaval vilanoví, que enguany se celebra el 19 de febrer. Les guerres es faran cada mitja hora. Les dues primeres són les infantils, a les 11.30 i 12 hores. A partir de les 12.30 h i fins a les 15 h s'hi faran les guerres dels adults. En total, s'espera una participació de més de disset mil persones. Cal recordar també que enguany s'estrena l'Espai barquetes a la plaça de les Neus, per tal que els més petits s'iniciïn en l'art de les batalles més dolces.

Enguany, entre la llista de convidats d'honor als balcons de l'ajuntament han confirmat la seva assistència el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, i el conseller de Territori, Juli Fernández. També hi seran els periodistes Gerard Romero, Maria Fernández Vidal i Blai Marsé, el músic Julen Gerrikabeitia, l'actriu Júlia Barceló, l'actor Dafnis Balduz, el jugador d'handbol del FC Barcelona Aleix Gómez, i els components de l'Estaquirot Grup de Teatre, Olga Jiménez, Núria Benedicto i Albert Albà.

Canal Blau Televisió

Com cada any, Canal Blau Televisió retransmetrà en directe, a partir de les 11 del matí les guerres de caramels des de la plaça de la Vila, en una programació que incorpora enguany durant els dies de Carnaval nous directes amb noves tecnologies i continguts exclusiu a les xarxes socials.

A banda de Les Comparses, Canal Blau també oferirà en directe l'Arrivo de divendres, a partir de les 18.30 h, els Coros d'en Carnestoles, dilluns a les 20 h i l'Enterro de Dimecres de Cendra, a les 18.45 h.

La programació pel que fa a Vilanova i la Geltrú es completarà, a més de les reemissions en diferit dels directes, amb la festa del Nou Caramel i, per primera vegada, amb les Danses de Vilanova.

D'altra banda, des d'aquest dimarts Canal Blau disposa d'un nou servei de vídeo a la carta multidispositiu anomenat La Xarxa+, que permet veure en directe i recuperar al moment totes les retransmissions del Carnaval del Garraf. Aquest serà un servei gratuït que només necessita un ràpid registre per part de l'espectador

Plaça de la Vila, diumenge de Les Comparses

Plaça de la Vila, diumenge de Les Comparses

Canal Blau TV, directe

Canal Blau TV, directe

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Alcaldia i protocol, Cultura, Entitats, Festa, Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració