Menú

Diumenge se celebra una fira solidària amb La Marató de TV3

Comparteix:
12/12/2022 12:23

El Museu Romàntic i l'associació Temps de Vi l'han organitzat als jardins de Can Papiol

El Museu Romàntic Can Papiol i l'associació Temps de Vi organitzen per diumenge una fira solidària amb la participació de diferents empreses i associacions del teixit local vilanoví. I ho fan en col·laboració amb La Marató de TV3, dedicada enguany a les malalties cardiovasculars.

Serà de 17 a 20 h als jardins de Can Papiol, amb entrada gratuïta per l'accés principal del carrer Major, on hi haurà un espai per a poder fer un donatiu econòmic que anirà destinat íntegrament a col·laborar amb La Marató. A l'interior del pati central es podrà comprar en diferents parades d'artesania i degustació, gaudir de música en directe i realitzar activitats infantils. Durant la tarda no es faran les visites comentades al museu. 

La fira comptarà amb la participació de La Molona, Munts (de joies), Oumuamúa Cosmètica Artesana, Squitx!, La Furgoneta Azul, Patates Piqué, Puig-Batet vinyes i vins del Garraf, fleca artesanal Ferment i ARC Gestió Cultural.

Més informació a www.museucanpapiol.cat

VNG, ciutat solidària amb La Marató

Vilanova i la Geltrú acull aquests dies diversos actes solidaris amb motiu de La Marató de TV3, que podeu consultar aquí.

Destaquen els que organitzen les escoles i les AFAs, com la de l'Escola Pia amb activitats familiars i venda de material solidari i amb un pessebre vivent; el Col·legi Sant Bonaventura amb un pessebre vivent i un berenar emprenedor; l'Escola el Cim amb un berenar solidari; l'Escola Santa Teresa de Jesús amb una fira de manualitats nadalenques; o l'Escola Sant Jordi amb un quinto solidari.

L'Associació Amics del Country de Vilanova i la Geltrú fa una trobada de ball country i sorteig d'una panera de Nadal, i l'Associació Country Style una ballada de country solidària amb La Marató, i una recollida de joguines a benefici de Creu Roja.

L'Associació Esportiva Llaguts de la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú farà els seus fideus rossejats solidaris, i els Bordegassos de Vilanova organitzen una tirada de bitlles catalanes i un esmorzar popular.

El Club Bàsquet Samà Vilanova ha celebrat una Jornada de 3x3 i una botifarrada; el Consell de l'Estudiantat de la Universitat Politècnica de Catalunya una xocolatada; La Federació Catalana de Pitch & Putt organitza un torneig benèfic al Portal del Roc; el centre sanitari FisioBat oferirà sessions de rehabilitació cardíaca, i el Grup Iarakè organitza un concert de Xató Grup i d'Anna & Ignasi duet, amb un sorteig de paneres solidàries.

La Marató Bum-Bum

La Marató de TV3 d'aquest 2022 promou la recerca sobre les malalties cardiovasculars, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants.

Segons dades de l'Organització Mundial de la Salut, aquestes malalties van causar prop de 18 milions de morts el 2019, i representen el 32% del total de defuncions a tot el món. Aquestes xifres de mortalitat se sumen al seu caràcter crònic, fet que impacta directament sobre la qualitat de vida dels pacients i genera dependència, risc de complicacions i uns costos sanitaris i socioeconòmics molt elevats. Tot això les converteix en el principal problema actual de salut pública.

Catalunya disposa d'una xarxa sòlida de grups de recerca en malalties cardiovasculars, que, gràcies als fons recaptats, podran aportar avenços en la prevenció, el tractament i el pronòstic d'aquestes malalties amb l'objectiu de millorar l'esperança i la qualitat de vida de les persones afectades.

La Fira se celebrarà als jardins del Museu Romàntic Can Papiol

La Fira se celebrarà als jardins del Museu Romàntic Can Papiol

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comerç, Cultura, Entitats, Fires, Museus, Salut
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració