Menú

Nova campanya de suport al comerç local amb els Vilabons

Comparteix:
05/12/2022 12:43

Tornen els vals de compra amb un 40% de descompte

Avui dilluns, 5 de desembre, comença una nova campanya de Vilabons, els vals de compra a establiments de Vilanova i la Geltrú amb un 40% de descompte. L'Ajuntament posa en marxa per segon any aquesta promoció dels comerços i serveis de la ciutat per tal de reactivar l'economia local.

Els Vilabons són vals de compra de 10 euros que són finançats al 40%. És a dir, cada val es compra per 6 euros i té un valor de 10. Es poden fer servir a tots els establiments adherits a la promoció, entre el 5 de desembre i el 5 de gener.

El regidor de Projecció de Ciutat, Jordi Medina, explica l'acció s'inclou en el reforç al comerç de la ciutat, "tenim el Pla d'enfortiment del comerç local, amb accions de dinamització comercial amb diferents campanyes comercials al llarg de l'any". El regidor destaca l'aposta per la campanya de Nadal, amb accions de suport com ara l'ampliació de l'enllumenat de Nadal i les promocions d'aparcament gratuït.

La compra dels Vilabons s'ha de fer en el web https://vilanova.bonoconsumo.es/ca que genera un document digital (codi QR) que s'ha de presentar a l'establiment a l'hora de comprar. Cada persona podrà adquirir un màxim de 10 Vilabons. Pot comprar els vals qualsevol persona, major de 16 anys, utilitzant el seu número de DNI. No cal ser de Vilanova i la Geltrú per poder accedir a la promoció.

Vals d'aparcament del Mercat del Centre

Pel que fa a la promoció d'aparcament gratuït, l'Associació de Paradistes del Mercat de Centre i l'Ajuntament distribuiran 2.500 tiquets gratuïts per poder aparcar en tots els aparcaments de la ciutat, tant els que gestiona l'empresa municipal VNG Aparcaments (Casernes, Charlie Rivel i Peixateria, Renfe i les zones d'estacionament regulat) com d'altres d'explotació privada.

L'objectiu d'aquesta promoció és reactivar l'activitat comercial i econòmica de la ciutat, donar suport als establiments afectats per la Covid-19, com ara comerços, negocis d'hostaleria, restauració i serveis turístics.

La campanya comercial aquest any a Vilanova i la Geltrú va començar el 25 de novembre, amb l'encesa de l'enllumenat nadalenc. Enguany s'han ampliat els carrers il·luminats, incorporant el carrer de Santa Madrona, el carrer de la Fruita, el carrer dels Escolapis, el tram de l'avinguda de Francesc Macià des de Coroleu fins a Zamenhof), l'avinguda de Zamenhof i els jardins de Francesc Macià.

Més informació AQUÍ

Més d'un centenar d'establiments estan adherits a la iniciativa

Més d'un centenar d'establiments estan adherits a la iniciativa

Els Vilabons es poden fer servir fins al 5 de gener

Els Vilabons es poden fer servir fins al 5 de gener

L'Ajuntament subvenciona el 40% dels bons

L'Ajuntament subvenciona el 40% dels bons

Qualsevol persona major de 16 anys pot comprar Vilabons

Qualsevol persona major de 16 anys pot comprar Vilabons

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comerç, Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració