Menú

Tots els serveis de la Plataforma Centre Multiserveis i el CAPI de Baix-a-Mar en una sola web

Comparteix:
06/10/2022 14:30

L'Organisme Autònom Municipal AISSA estrena un nou canal de comunicació amb la ciutadania i amb les persones usuàries

L'Organisme Autònom Municipal AISSA, que actualment gestiona el Centre d'Atenció Primària Integral (CAPI de Baix-a-Mar) i la Plataforma Centre Multiserveis, estrena una nova pàgina web. Un nou canal de comunicació amb la ciutadania i en especial amb les persones usuàries dels serveis que presta, amb l'objectiu de facilitar la cerca d'informació.

La nova web explica de manera clara tots els serveis que s'ofereixen: la residència els Josepets, per a persones grans amb dependència; el CAPI, amb una visió integrada social i sanitària; els centres de dia Masbau i CAPI, que vetllen pel manteniment de l'autonomia personal i són un suport per a les famílies; el Servei d'Atenció Domiciliària per a les persones amb autonomia reduïda; el punt de trobada que garanteix les visites entre els fills i el progenitor no custodi; el menjador social que ofereix dinar en companyia; els àpats a domicili, i altres serveis puntuals que es troben a La Plataforma, com la valoració de la dependència.

La web té un apartat de gestió de tràmits, com la sol·licitud de plaça per a la residència o per als centres de dia. També mostra les activitats que es fan en el dia a dia d'aquests serveis. A més, inclou un apartat amb informació sobre les ofertes de treball.
Un altre dels espais que estrena la web d'AISSA és al voltant de la història d'aquest organisme, fent referència també a la seva ubicació, on fins a l'any 2005 va existir el Teatre Apol·lo, que formava part d'un complex lúdic juntament amb una sala de ball, on actualment hi ha la sala d'exposicions d'art contemporani La Sala.

AISSA
La finalitat d'AISSA és l'assistència i serveis socials en matèria de dependència, a les persones amb manca d'autonomia personal o amb vulnerabilitat social; així com la realització d'activitats de prevenció, protecció, promoció social i de la salut i d'atenció sanitària i sociosanitària.

 

La nova web aissa.cat ja es pot consultar

La nova web aissa.cat ja es pot consultar

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Salut, Serveis a les persones
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració