Menú

L'Ajuntament prepara un pla estratègic d'enfortiment del comerç local, dotat amb 1,5 milions d'euros

Comparteix:
27/05/2022 13:15

La Nit del Turisme i el Comerç reconeix establiments per la innovació, sostenibilitat, trajectòria, comunicació i projecció de VNG

Vilanova i la Geltrú tindrà un pla estratègic per enfortir el comerç local. Ho va anunciar ahir el regidor de promoció de ciutat, Jordi Medina, en la celebració de la Nit del Turisme i el Comerç. La vetllada va servir per reconèixer establiments locals en els àmbits de la sostenibilitat, la innovació, la trajectòria, la comunicació i la projecció de VNG.

Jordi Medina va explicar que l'Ajuntament destinarà 1,5 milions d'euros a accions de suport al teixit comercial. En aquest sentit sentit, l'alcaldessa, Olga Arnau, va voler fer un “reconeixement a tots els que heu estat treballant dur en temps difícils”, en referència a les restriccions que han patit durant la pandèmia els sectors comercials i turístic, i els va encoratjar “a seguir treballant plegats”.

La festa del Turisme i el Comerç va distingir amb el premi a la innovació 2022 a Beneïda Bogeria, per la seva trajectòria, al Restaurant Marejol, per l'aportació a la projecció de la ciutat, a Vilanova Sub, per la Comunicació, a Freilka, i per la sostenibilitat, al restaurant El Dinou.

També van rebre la menció especial 2022 pel seu 75è aniversari Vins Aviñó, i pel 50è aniversari el Bar del Mercat, Tabacs Estanc 14, la Pastisseria Blanch i l'Hotel Ceferino.

La vetllada també va reconèixer la tasca envers la ciutat de Montse Andreu Domingo, com a expresidenta de l'associació de comerciants, a Viu Comerç, al Gremi d'Hostaleria de Vilanova i la Geltrú i a Visit Vilanova.

La celebració va comptar amb la presència de la diputada delegada de Turisme de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrido, i del gerent del Servei de Comerç de la Diputació de Barcelona, Sergi Vilamala.

La celebració es va fer al restaurant Marejol, presentada per l'actor vilanoví Jordi Rios.

Premis i reconeixements al comerç i al turisme de VNG

Premis i reconeixements al comerç i al turisme de VNG

El lliurament de reconeixements es va fer al Restaurant Marejol

El lliurament de reconeixements es va fer al Restaurant Marejol

L'alcaldessa, Olga Arnau, va agrair l'esforç dels establiments

L'alcaldessa, Olga Arnau, va agrair l'esforç dels establiments

L'actor Jordi Rios va ser l'encarregat de presentar la Nit

L'actor Jordi Rios va ser l'encarregat de presentar la Nit

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comerç, Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració