Menú

El Mercat Noucentista torna diumenge a la plaça de les Cols

Comparteix:
09/05/2022 13:06

La festa de la pagesia comptarà també amb animació, parades de productes artesans, música i tastos

El Mercat Noucentista torna aquest diumenge, 15 de maig, a la plaça de les Cols. Les parades de verdura a l'estil del segle XIX recuperaran l'espai original d'abans de la Covid-19 i, a més, el carrer del Comerç acollirà parades de productes artesans i a Can Papiol hi haurà un espai de tastos.

Des de les 10.30 del matí es durà a terme aquesta celebració de Sant Isidre, patró de la pagesia. A la plaça de les Cols s'ubicaran sis parades de verdures i hortalisses, reproduint l'estil de venda noucentista, amb vestuari i estris de l'època, com ara els cistells de vímet i les caixes de fusta. El regidor de Mercats i primer Sector, Jaume Carnicer, explica que “estem molt contents de poder tornar a fer el mercat noucentista com el fèiem just abans de la pandèmia, i recuperar les places, ens ho agafem amb moltes ganes, amb molta energia”.

Al llarg del carrer del Comerç hi haurà diferents parades de productes artesans com mel, formatges, sabons, embotits i altres. A la plaça Diputació el grup Corrandes d'Animació amenitzarà la vetllada amb la seva música i als jardins del Museu Romàntic Can Papiol hi haurà l'espai de degustació “olors i sabors noucentistes” amb la col·laboració de Node Garraf.

També cal destacar que durant el matí alguns personatges caracteritzats d'època acompanyaran el públic assistent i els guiarà pels diferents espais del Mercat Noucentista.

 

Més informació AQUÍ

Diumenge, parades de verdures i hortalisses a la plaça de les Cols

Diumenge, parades de verdures i hortalisses a la plaça de les Cols

Parades de productes artesans

Parades de productes artesans

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Mercats, Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració