Menú

La Festa del motor "Farus" s'estrenarà a VNG el 29 de maig

Comparteix:
09/05/2022 11:29

La façana marítima s'omplirà d'activitats per a tots els públics de 9 a 20 h.

Vilanova i la Geltrú estrenarà un esdeveniment dedicat al mon del motor que vol situar-la al mapa dels certamens més importants del país. Es tracta de Farus, una festa del motor que tindrà lloc el diumenge 29 de maig de 9 a 20 h. a la façana marítima de la ciutat i que neix amb voluntat de convertir-se en referent agrupant en una sola jornada les activitats del mon del motor que es feien al llarg de l'any a VNG.

Des de l'organització de l'esdeveniment es busca fer un gran acte que no es limiti a una exhibició estàtica de vehicles, sinó que la jornada s'obrirà a tots els públics amb concerts, actuacions de màgia, exhibicions de ball i d'altres activitats. En aquest sentit, el regidor de Promoció de ciutat, Adrià Guevara, explica que serà un “esdeveniment d'àmbit familiar que s'identifiqui amb Vilanova i la Geltrú”. La part musical es dividirà en dos escenaris, al parc de Baix-a-Mar i a la plaça del Port, amb rock i música "d'abans".

La part d'exposició comptarà, entre d'altres, amb 150 cotxes de fabricació japonesa, motos de les marques Bultaco, Derbi, Montesa i Vespa i fins i tot dos autobusos clàssics. A nivell local, la UPC Motor Sport de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú (EPSEVG – UPC) també mostrarà el seu treball un estand propi.

Farus també tindrà la seva vessant social i solidària amb el sorteig d'un vehicle clàssic. Per optar-hi caldrà comprar participacions al preu de 10 euros i tots els beneficis es donaran a Leuco's by Íngrid, una iniciativa d'una jove pacient de l'hospital Sant Joan de Déu que destina els diners obtinguts a la recerca del càncer infantil.

L'esdeveniment està organitzat per l'associació Amics dels clàssics, que enguany celebren el 10è aniversari, i compta amb la participació de l'Associació catalana d'amants de l'automoció, el Motoclub Estrambòtic, Japaddicts i el Club Corvette, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Podeu consultar el programa aquí

 

La presentació de Farus es va fer a l'Espai Far

La presentació de Farus es va fer a l'Espai Far

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Fires, Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració