Menú

El mercadal no alimentari dels dissabtes continuarà a Baix-a-mar

Comparteix:
06/05/2022 14:19

El govern municipal decideix mantenir ubicacions separades i millorar les condicions dels punts de venda

El mercadal dels dissabtes es mantindrà en dues ubicacions diferents. El govern municipal ha decidit mantenir en dos espais separats els punts de venda d'alimentació, a l'exterior del mercat del centre, i dels productes no alimentaris com la roba, al parc de Baix-a-Mar.

Durant les restriccions de la Covid-19, i per respectar les mesures de prevenció, una part de les parades es van desplaçar al parc de Baix-a-Mar. Un cop aquestes restriccions ja no són vigents, i davant de la bona acceptació d'aquestes ubicacions i les recomanacions dels informes de seguretat i prevenció, els responsables municipals han decidit mantenir els dos mercadals diferenciats.

Així les parades de roba, estris i complements seguiran al parc, amb una redistribució de les ubicacions perquè quedi més compacte, però aprofitant els beneficis de l'espai. D'altra banda, el conjunt de parades de la plaça de Soler i Carbonell de productes d'alimentació, es redimensionarà, fent redistribució de parades.

El govern de VNG creu que estem davant d'una oportunitat de reformular el mercadal, de millorar-lo i de potenciar-lo. La decisió anirà acompanyada d'una campanya de promoció i difusió, per donar a conèixer aquests mercats, que tenen tradició a la nostra ciutat i són una molt bona opció per comprar.

Fa algunes setmanes, a petició del mercadal, es va fer una consulta. El resultat va ser molt ajustat i per això l'Ajuntament va decidir mantenir la proposta actual, dotant-la d'un pla de Dinamització que ja s'està treballant.

El mercadal no alimentari dels dissabtes, a Baix-a-Mar

El mercadal no alimentari dels dissabtes, a Baix-a-Mar

El mercadal alimentari, al voltant del Mercat del Centre

El mercadal alimentari, al voltant del Mercat del Centre

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Mercats
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració