Menú

La Mweek proposa activitats sobre innovació, tecnologies immersives i tecnologia per a tota la família

Comparteix:
04/05/2022 15:25

Del 12 al 14 de maig Neàpolis programa tallers i xerrades per apropar nous coneixements a la ciutadania

Del 12 al 14 de maig es duran a terme a Neàpolis tallers, xerrades i altres activitats per donar a conèixer les possibilitats de les noves tecnologies. Es tracta de les propostes emmarcades en la Mweek, una iniciativa de la Mobile World Capital Barcelona impulsada juntament amb la Generalitat de Catalunya per apropar la tecnologia a la ciutadania.

A Vilanova i la Geltrú i 15 punts diferents de Catalunya s'ofereixen activitats gratuïtes per a totes les edats i públics per lluitar contra les bretxes digitals. Cristina Colom, directora de la Digital Future Society de la Mobile World Capital Barcelona ha explicat que "la Mweek pretén connectar la tecnologia, per fer-la més inclusiva i en espacial per qui té més dificultat". Les propostes s'agrupen en tres àrees temàtiques: les habilitats digitals, la protecció dels drets de les persones i les novetats tecnològiques.

La regidora d'Innovació, Conxi Martínez, ha detallat que a VNG "les propostes giraran cada dia al voltant d'un eix temàtic diferent. El primer dia es parlarà de la Innovació, el segon dia de realitats immersives i el tercer es faran activitats familiars". La regidora ha avançat que hi haurà "trobades amb emprenedors i empreses per temes que preocupen, com ara la ciberseguretat".

La presentació dels jocs creats a través del programa europeu Medgaims i del nou Laboratori de Realitats Immersives són els moments més destacats de les activitats del 13 de maig. El dissabte, 14 de maig, les propostes s'adrecen a l'àmbit familiar, amb tallers sobre Realitat Virtual i Metavers, entre altres.

 

Consulta el programa i inscriu-te AQUÍ

Cristina Colom i Conxi Martínez

Cristina Colom i Conxi Martínez

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Creació, innovació i tecnologia
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració