Menú

Comença la millora de voreres i d'asfalt amb 87 actuacions en la primera fase

Comparteix:
15/02/2022 14:41

Les obres donen resposta a les peticions més antigues i amb major perillositat

L'ajuntament de Vilanova i la Geltrú comença aquesta setmana obres de millora de voreres i asfaltat de carrers. En la primera fase del projecte es duran a terme 87 actuacions, que inclouen la reparació del paviment en diversos punts de la ciutat, l'arranjament de voreres i la millora de l'accessibilitat.

Aquestes obres donen resposta a les incidències formulades per la ciutadania, a través d'instància, correu electrònic, xarxes socials i l'App Millora VNG, i s'han prioritzat les que comportaven més risc per la ciutadania i també les més antigues.

Les intervencions estan repartides en diferents barris: Aragai, Armanyà, Barri de Mar, Les Casernes, Centrevila, la Collada-Sis Camins, Fondo Somella, La Geltrú, Molí de Vent, Nucli Antic, Prat de Vilanova, Ribes Roges, Sant Joan i Santa Maria.

L'abril del 2021 l'Ajuntament van encarregar a l'empresa DIPE Ingeniería un projecte de millora de voreres i calçada, a partir de les demandes rebudes i el pressupost disponible: 200.000 €. La proposta tècnica inclou un total de 87 actuacions, 19 de calçades i 68 de voreres. D'aquestes 68 voreres, en 15 es millora l'accessibilitat, rebaixant-la per facilitar la circulació de persones amb mobilitat reduïda.

La segona fase del projecte de millora de carrers i voreres ja s'ha començat a treballar, per tal d'atendre les demandes que quedaran pendents després d'aquesta primera actuació. L'ajuntament convida la ciutadania, entitats i associacions a fer arribar les seves peticions a través dels diferents canals, sobretot l'App Millora VNG.

Les millores de la primera fase comencen aquesta setmana. L'asfaltatge es durà a terme des d'avui i fins dijous, començant pel carrer de Joaquim Mir.

La reparació a les voreres s'han dividit en cinc zones d'actuació, començant pel Prat de Vilanova, a partir de la setmana vinent. La previsió és que durin unes deu setmanes (unes dues setmanes per zona).

Les obres per asfaltar el carrer de Joaquim Mir han començat aquest matí

Les obres per asfaltar el carrer de Joaquim Mir han començat aquest matí

L'actuació també millorarà algunes voreres en diferents punts de VNG

L'actuació també millorarà algunes voreres en diferents punts de VNG

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Espai públic
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració