Menú

Els centres de dia gestionats per Aissa reprenen demà el servei de transport adaptat

Comparteix:
31/01/2022 12:29

El servei es va interrompre amb el tancament dels centres de dia a l'inici de la pandèmia

A partir de demà dimarts 1 de febrer, el Centre de Dia Masbau (situat a La Plataforma de Serveis Frederica Montseny,) i el Centre de Dia CAPI (al CAPI Baix-a-mar) tornaran a disposar del servei complementari de Transport adaptat. Aquest servei trasllada diàriament les persones usuàries del centre de dia que ho necessiten des del seu domicili fins al centre, complementant així les activitats dels dos centres, ja que facilita a les persones i les seves famílies l'assistència diària.

El servei es va haver d'interrompre a causa del tancament dels centres de dia amb motiu de la situació de pandèmia. Durant aquest temps va finalitzar el contracte i s'ha tornat a licitar, sent l'empresa Transports Ciutat Comtal 2 SL l'empresa adjudicatària. Pel que fa a la persona que presta el servei, a banda del carnet de conducció corresponent, disposa de formació en l'atenció a les persones en situació de dependència.

Els centres de dia per a persones grans que necessiten organització, supervisió i assistència en les activitats de la vida diària són serveis d'atenció diürna i que pretenen que les persones grans puguin viure al màxim de temps possible en el seu domicili. Esdevenen un suport a l'atenció de la mateixa família i tenen els objectius d'afavorir la recuperació i el manteniment de l'autonomia personal i social.

L'accés al centre de dia es pot realitzar de manera privada o a partir d'una plaça pública. L'horari del Centre de dia Masbau és de dilluns a divendres de 8 a 20 hores, i dissabtes de 9 a 19 hores. El Centre de Dia del CAPI és de dilluns a divendres de 9 a 17 hores. 

 

 

Transport adaptat Centre de Dia

Transport adaptat Centre de Dia

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Atenció a la ciutadania, Gent gran, Salut, Serveis a les persones
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració