Menú

L'Ajuntament ha aportat més de 100.000 euros als establiments locals a través dels Vilabons

Comparteix:
18/01/2022 12:33

Quasi 2.500 persones han fet servir aquests vals de compra als comerços de proximitat subvencionats al 40%

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha injectat 116.000 euros al comerç local a través dels Vilabons. Del 20 de novembre al 6 de gener, 2.476 persones han fet servir aquests vals de compra, que s'han bescanviat a 85 establiments de la ciutat.

Els Vilabons eren uns vals per valor de 10 euros que es podien adquirir pagant-ne només 6. Aquests bons es podien fer servir als establiments de VNG adherits a la campanya, més d'un centenar. La implementació dels Vilabons era un compromís del govern municipal fruit del Pla de Reactivació Econòmica que es va redactar i dissenyar conjuntament amb els diferents agents socials i econòmics de Vilanova i la Geltrú.

El regidor de Promoció de Ciutat, Jordi Medina, creu que “aquesta mesura ha estat un èxit i ha servit per reactivar l'economia de la nostra ciutat. Diferents comerços, restaurants i establiments de serveis s'han acollit a la iniciativa. Gràcies als Vilabons hem injectat més de 100.000 euros als establiments comercials de la nostra ciutat i hem enfortit la nostra capitalitat econòmica.”

En total s'han venut 11.835 bons. Els descomptes tant es podien fer servir en comerços com en locals de restauració i en la contractació de serveis. Els diferents comerciants que s'han acollit a la iniciativa valoren molt positivament la reactivació econòmica que s'ha produït amb els Vilabons.

La botiga que més Vilabons ha rebut ha superat els 1.500, que han suposat un volum d'ingressos superior als 9.000 euros. Gairebé una vintena d'establiments més han ingressat a través de la campanya més de 1000 euros cadascun.

Aquesta promoció tenia dos objectius, per un costat reactivar el teixit econòmic de Vilanova i la Geltrú afectat per les restriccions de la Covid-19 i per l'altre promoure el consum local i de proximitat.

Els vilabons es podien bescanviar a botigues, restaurants i serveis

Els vilabons es podien bescanviar a botigues, restaurants i serveis

Els establiments adherits a la campanya han rebut més d'11.000 bons

Els establiments adherits a la campanya han rebut més d'11.000 bons

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Comerç
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració