Menú

L'Ajuntament senyalitza el circuit per a la pràctica del ciclisme al polígon del Torrent de la Pastera

Comparteix:
11/01/2022 12:07

Sense ser un espai d'ús exclusiu per a ciclistes, a partir d'ara es donaran les condicions per compatibilitzar millor les dues activitats

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, mitjançant les regidores d'Esports i Mobilitat, ha executat aquests darrers dies tasques de senyalització vertical i horitzontal a l'espai utilitzat per a ciclistes situat al polígon industrial del Torrent de la Pastera. Es tracta d'un circuit molt usat per fer-hi entrenaments, que conviu amb l'activitat pròpia d'un polígon.

La nova senyalització no dóna un ús exclusiu de l'espai als ciclistes, sinó que es tracta d'adaptar un espai que històricament ja es fa servir per anar en bicicleta. L'objectiu és poder combinar de la millor manera possible les dues activitats i fer-les més segures.

Per tal de millorar aquesta convivència, i per incrementar la seguretat dels ciclistes, s'han dut a terme diverses accions com la senyalització de tota l'illa, formada pels carrers del Bages, Masia d'en Frederic, Masia d'en Cabanyes i carrer de l'Anoia, delimitant l'espai per a la pràctica del ciclisme. També s'han marcat els carrils de circulació i els cordons d'estacionament per endreçar el trànsit i incrementar la seguretat. S'ha senyalitzat un nou pas de vianants i s'ha millorat la seguretat de la cruïlla entre el carrer Masia d'en Frederic i el carrer de Bages, deixant el carrer de la Masia d'en Frederic en sentit únic de pujada.

S'ha instal·lat senyalització vertical per advertir els conductors de la pràctica de ciclisme i s'ha fet una reserva d'estacionament de manera que no es pugui aparcar a partir de les 17 hores, quan disminueix l'activitat de les empreses ubicades al polígon, fent així compatibles els dos usos.

Polígon Industrial Torrent de la Pastera

Polígon Industrial Torrent de la Pastera

.

.

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Esport, Transport públic i mobilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració