Menú

Manteniment del dispositiu de control a la zona d'oci i revisió de protocols, punt de partida per la millora de la seguretat a la façana marítima

Comparteix:
24/11/2021 14:28

Aquest matí s'han reunit totes les parts implicades, que acorden mantenir trobades periòdiques per millorar protocols d'actuació

La regidora de Seguretat Ciutadana, Blanca Albà, ha valorat molt positivament la reunió que aquest matí han mantingut Policia Local, Mossos d'Esquadra, Ports de la Generalitat i representants de La Daurada, per tal de coordinar la seguretat a la zona d'oci, arran dels fets ocorreguts fa dos caps de setmana, en el qual dos joves van resultar ferits per arma blanca.

Blanca Albà ha explicat que aquesta primera trobada tenia com a objectiu parlar dels problemes que es produeixen en aquest sector de la ciutat, i en especial en aquest  establiment d'oci nocturn. "Crec que la reunió ha estat molt positiva perquè tots hem vist els nostres punts febles i com podem millorar. La Daurada, tant pel que fa a l'interior dels seus espais i l'aparcament, com també nosaltres quan requereixen la nostra assistència". La regidora ha dit que els responsables de La Daurada s'han compromès a revisar els seus protocols. Per la seva banda, Policia Local i Mossos d'Esquadra treballaran per millorar el nivell de coordinació i les actuacions que es fan de manera conjunta. Un d'aquests aspectes fa referència al manteniment del dispositiu de control d'accés a la zona d'oci, que es continuarà realitzant els caps de setmana.

Per Blanca Albà el més important és la voluntat expressa de tothom per trobar una solució a la situació actual, que tindrà continuïtat amb trobades periòdiques amb tots els agents implicats, que serviran per valorar la situació del conjunt de la façana marítima, sense oblidar-se del rere fons que representen els botellots com a activitat d'oci de molts joves i els problemes que suposa. "Ara aplicarem mesures de xoc en un espai en concret, que creiem suposarà una millora en els pròxims dies. Això és gràcies a la disposició que ha mostrat tothom per fer front a les necessitats, i que implicaran un augment de recursos materials i personals. Hem vist que hi ha coses que no funcionen prou bé i per tant cal reconduir tots aquests aspectes que s'han de millorar".

Es mantindrà el dispositiu de control el cap de setmana

Es mantindrà el dispositiu de control el cap de setmana

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Seguretat i prevenció
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració