Menú

Dispositiu especial durant el cap de setmana per controlar els accessos a la zona d'oci del dic de Ponent

Comparteix:
19/11/2021 13:46

L'Ajuntament convoca una reunió amb totes les parts implicades per tal de revisar protocols, amb l'objectiu d'evitar que es tornin a produir fets com els de la setmana passada

Aquest cap de setmana fins a vuit patrulles de la Policia Local i de Mossos d'Esquadra participaran en un operatiu especial, per tal de controlar els accessos a la zona d'oci del dic de Ponent, on el cap de setmana passat es va produir una baralla, a conseqüència de la qual dues persones van resultar ferides de gravetat.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Blanca Albà, ha explicat que si bé aquest control d'accessos ja es va realitzant cada cap de setmana, en aquesta ocasió es reforçarà amb el nombre màxim d'efectius disponibles, per evitar l'entrada a la zona d'oci de persones que estiguin en possessió de begudes alcohòliques o drogues.

Blanca Albà també ha anunciat la reunió que, dimecres vinent, mantindran totes les parts implicades, per tal de revisar i posar en comú els diferents protocols de seguretat, amb l'objectiu d'evitar que es tornin a produir fets similars. Aquesta reunió també ha de servir per definir els mecanismes de control que es duran a terme a partir d'ara.

Des del moment en què es va tenir coneixement dels fets, l'Ajuntament ha estat en contacte amb Mossos d'Esquadra, que són els encarregats de dur a terme la investigació, encara oberta. Així mateix, manifesta el seu rebuig a actes de violència com els succeïts, i es posa a disposició de les famílies de les dues persones que van resultar ferides en l'incident.

Control policial a la façana marítima

Control policial a la façana marítima

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Seguretat i prevenció
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració