Menú

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú dona suport a la plantilla de Mahle davant l'anunci de tancament de la planta vilanovina

Comparteix:
17/11/2021 13:12

L'alcaldessa Olga Arnau qualifica la decisió de l'empresa de "molt mala notícia per la ciutat i pel conjunt del territori"

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú lamenta l'anunci de la companyia alemanya Mahle Group de tancar la planta de la capital del Garraf, amb una plantilla de 322 treballadors. L'empresa, que preveu executar la decisió a finals de gener de 2022, ho ha comunicat aquest matí al seu comitè d'empresa.

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau, preveu reunir-se avui amb el director general de la factoria vilanovina, Nuno Arroja, per conèixer de primera mà els motius d'aquesta decisió. L'Ajuntament i l'agència pública ACCIÓ mantenen relació amb l'empresa per fer seguiment de la seva situació, “precisament teníem prevista una reunió la setmana que ve, ens costa d'entendre aquest gir dràstic sense avís previ”, manifesta Olga Arnau.

Per a l'alcaldessa vilanovina aquesta és “una molt mala notícia per a la ciutat, ja que afectarà centenars de famílies en un moment en què estem posant tots els esforços per a la reactivació econòmica i la sortida de la crisi de la Covid-19”. Així mateix, afegeix, també té un impacte negatiu per al conjunt del Penedès i del país, ja que “tot apunta que estem davant d'un nou cas de deslocalització industrial i d'evident falta de voluntat, per part de l'empresa, d'invertir en la seva reorientació per fer viable un model industrial amb valor afegit al territori”.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú manté contacte amb el Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat i amb ACCIÓ per tal de tractar la situació, els propers dies, amb la direcció de Mahle Group. Així mateix, des del govern municipal s'ha parlat amb les delegacions territorials d'UGT i CCOO i es posarà a disposició dels representants sindicals de la plantilla vilanovina de Mahle, per tal d'oferir-los el seu suport en les negociacions amb l'empresa. També la Federació Empresarial del Gran Penedès ha compartit la seva preocupació amb l'alcaldessa.

Factoria Mahle a Vilanova i la Geltrú

Factoria Mahle a Vilanova i la Geltrú

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Empresa
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració