Menú

El conseller d'Empresa i Treball inaugura la Fira de Novembre i destaca l'aposta de VNG per l'economia transformadora i de futur

Comparteix:
12/11/2021 14:39

Roger Torrent visita els espais firals, Neàpolis i l'empresa Spotlio

El conseller d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent, ha inaugurat aquest migdia la Fira de Novembre 2021. Torrent ha parlat de la reactivació del país i ha dit que "la Fira identifica perfectament la recuperació econòmica però sobretot la transformació de futur que volem", fent referència a l'aposta per la digitalització, la sostenibilitat i el benestar que es pot veure als estands de la plaça de la Vila.

La Fira de Novembre d'aquest any presenta un format híbrid, amb un espai a la plaça de la Vila dedicat a la tecnologia i la innovació, un espai a la plaça de les Neus que recorda els trenta anys des de la recuperació del certamen i un espai virtual, al web firadenovembre.cat on hi ha activitats, xerrades i un espai dedicat als expositors.

L'alcaldessa de VNG, Olga Arnau, ha fet referència a l'oportunitat que dona la Fira de "ser l'aparador de tot el que es fa a Vilanova i la Geltrú i a la comarca en tots els sectors que són estratègics per reactivar el territori". Arnau ha refermat la voluntat municipal de posar tots els esforços en la reactivació econòmica i social i "d'apostar per elements claus com ara la formació de les persones". També ha fet referència a la commemoració dels 30 anys des de la recuperació del certamen, agraint la feina de tots els responsables polítics que al llarg de tres dècades han estat al capdavant de la Fira.

El regidor de Promoció de Ciutat, Jordi Medina, ha parlat de la transformació de la Fira des de 1991. "Els grans esdeveniments es van reformulant per adaptar-se, ho demostra aquest espai, VNG Innova, que dona protagonisme a les economies emergents", ha afirmat.

Dins de la commemoració d'aquests trenta anys, el conseller d'Empresa i Treball i l'alcaldessa s'han fet una fotografia a la plaça de les Neus amb els regidors i regidores de Promoció Econòmica dels darrers anys. Al recinte firal al capdamunt de la rambla s'hi poden veure imatges i altres materials de les diferents edicions.

El conseller d'Empresa i Treball, abans d'inaugurar la Fira de Novembre ha visitat Neàpolis i l'empresa Spotlio, companyia vilanovina especialitzada en plataformes tecnològiques per a destinacions turístiques. Spotlio va néixer al cowork de Neàpolis i ara és capdavantera en aplicacions mòbils turístiques a Europa i Nord-amèrica. Actualment té una plantilla de 28 persones, totes elles de Vilanova i la Geltrú.

A l'Ajuntament, Roger Torrent ha signat el llibre d'honor i ha inaugurat oficialment l'edició d'aquest any de la Fira de Novembre.

El conseller, l'alcaldessa i regidors i regidores de Promoció Econòmica

El conseller, l'alcaldessa i regidors i regidores de Promoció Econòmica

Prova amb ulleres de realitat Virtual, a la plaça de la Vila

Prova amb ulleres de realitat Virtual, a la plaça de la Vila

El conseller ha estat a Neàpolis

El conseller ha estat a Neàpolis

Roger Torrent, a l'empresa Spotlio

Roger Torrent, a l'empresa Spotlio

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Fires, Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració