Menú

Rècord de participació en la ruta gastronòmica Destapa i als comerços oberts durant la Fira de Novembre

Comparteix:
09/11/2021 14:13

17 restaurants i 76 establiments comercials participen en les accions de promoció

76 comerços de VNG i 17 restaurants participaran aquest cap de setmana en la Fira de Novembre amb accions específiques. Els establiments comercials ofereixen promocions i descomptes, i obriran les portes el diumenge. Els establiments de restauració participen en la Ruta Destapa, que proposa una tapa especial vinculada a un punt d'atracció turística de la ciutat. Tots junts, a més, formen part també de la gimcana de la Fira, un joc amb premis.

El president de l'associació Viu Comerç, Joan Galimany, destaca que l'objectiu és "no perdre l'esperit de Fira que tenim a Vilanova". Tots els comerços adherits que participen en les accions de promoció ofereixen algun avantatge i, a més, a l'aparador tenen un cartell d'edicions anteriors de la Fira de Novembre amb una lletra, que serveix per participar en la gimcana.

La ruta Destapa Vilanova és una iniciativa del Gremi d'Hosteleria i Restauració i està pensada "per promocionar la gastronomia local i els vins del territori", explica Sandra Perea, gerent del Gremi, "la gràcia de la Ruta, a més, és la vinculació amb els punts turístics". Els restaurants que hi participen ofereixen una tapa maridada amb un vi i que porta el nom d'un atractiu turístic proper. La iniciativa va començar el 5 de novembre i s'allargarà fins el dia 21.

Les dues accions integren la Gimcana de la Fira, que s'afegeix a la commemoració dels 30 anys des de la recuperació del certamen, recordant els cartells d'aquestes tres dècades. Recollint cadascuna de les pistes en una butlleta es pot participar en el sorteig de vals regal, àpats en restaurants i nits d'hotel.

Aquesta és la tercera edició de la Ruta Destapa i dels Comerços oberts. El regidor de Promoció de ciutat, Jordi Medina, creu que “la Fira de Novembre és l'esdeveniment econòmic més important de la nostra ciutat i d'aquí la necessitat que vagi acompanyada de campanyes com aquestes per dinamitzar els diferents sectors”. Per Medina, la Fira “no només són els estands sinó també totes aquestes activitats que ajuden a crear un ambient de fira pels carrers i places de Vilanova i la Geltrú”.

La Fira 2021 va començar les activitats el 4 de novembre, i arriba al seu punt més destacat aquest cap de setmana, amb l'obertura dels dos espais firals, la plaça de la Vila i la plaça de les Neus.

L'esdeveniment, a més, també té el seu espai virtual a www.firadenovembre.cat, on hi ha informació de les activitats, les promocions especials, les emissions en directe i els expositors.

 

Més informació Destapa

Més informació Comerços oberts i Gimcana Fira

Accions conjuntes de comerços i restaurants durant la Fira

Accions conjuntes de comerços i restaurants durant la Fira

Els comerços participen a la Gimcana de la Fira

Els comerços participen a la Gimcana de la Fira

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Fires, Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració