Menú

L'1 de desembre s'obren les inscripcions per participar en la Cursa del Tió 2021

Comparteix:
09/11/2021 11:57

La cursa d'orientació urbana, de caràcter familiar, se celebrarà enguany el 12 de desembre

A partir del dia 1 de desembre ja es podran fer les inscripcions per participar en la Cursa del Tió. L'activitat, emmarcada dins el programa Esport en Família, impulsat per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, se celebrarà enguany el diumenge 12 de desembre al matí.

Aquesta cursa d'orientació urbana transcorre cada any per un indret concret de la ciutat. En aquesta ocasió es farà al barri de Baix a Mar. S'hi pot participar en família o en grup, fent un equip d'entre 2 i 5 persones (mínim 1 adult).

S'han establert 2 categories:

• Rodes (bici/skate/patinet (no elèctric)

• A Peu: (caminant, corrent, marxa nòrdica)

Cada equip disposarà de tres hores per completar el recorregut i localitzar les fites marcades amb un cercle vermell. Els equips que finalitzin la cursa amb la targeta de control completa i correcte rebran un obsequi de l'organització.

La Cursa del Tió començarà a les 10 h des del local del Pòsit de pescadors (carrer dels Magatzems Nous,17) i finalitzarà en el mateix punt.

Les inscripcions es podran fer fins al dia 10 de desembre al web www.visitvilanova.cat/cursadeltio i el mateix dia de la cursa de 9 a 9.45 hores al Pòsit. El preu de la inscripció és de 2€ per persona

Més informació: www.vilanova.cat/esports

Cursa del Tió 2020

Cursa del Tió 2020

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Esport, Infància, Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració