Menú

Torna el cicle de passejades de marxa nòrdica per a gent gran

Comparteix:
01/11/2021 9:53

Enguany es visitaran els municipis de Balsareny, Molins de Rei i Cardedeu

Després de l'aturada obligada a causa de la pandèmia per #covid19, aquest mes de novembre es reprèn el cicle de passejades de marxa nòrdica per a gent gran, organitzades per la Diputació de Barcelona i els municipis adherits al projecte.

Les passejades tenen com a objectiu fomentar entre la gent gran la possibilitat de dur a terme una activitat física adaptada, mentre es coneixen diferents indrets naturals del territori català. L'activitat també busca afavorir les relacions interpersonals i de grup, i motivar l'aprenentatge i l'intercanvi d'experiències.

Estan totalment adaptades al col·lectiu de gent gran, són suaus i assequibles, i majoritàriament transcorren per pistes forestals i camins de muntanya.

L'alta participació de municipis adherits fa que s'hagin de distribuir per grups. En el cas de Vilanova i la Geltrú les persones que hi participin visitaran les poblacions de Balsareny (9 de novembre), Molins de Rei (15 de febrer), Vilanova i la Geltrú (9 de març) i Cardedeu (8 d'abril). Com ve sent habitual, a mitjans de maig es fa un acte de cloenda en un dels municipis, encara per determinar.

Les passejades s'inicien al matí i finalitzen cap al migdia. Durant el recorregut d'entre 3 i 4 hores, els participants realitzen diverses parades. Es recomana que els participants portin calçat apropiat per caminar, protecció pel cap (gorra o barret) una petita motxilla amb aliments per a esmorzar, una cantimplora amb aigua i dos bastons (imprescindibles). 

A causa de la situació sanitària serà obligatori l'ús de mascareta dins l'autocar i quan no es pugui garantir el metre i mig de distància. I caldrà signar una declaració responsable assegurant que no s'ha patit simptomatologia compatible amb la Covid, en els últims 14 dies.

El preu de les passejades és de 5 € i les inscripcions s'han de fer de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres, a la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. (plaça de la Vila, 12, 3r pis)

 

Passejada 2019

Passejada 2019

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Esport, Gent gran
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració