Menú

El Museu del Ferrocarril deixa de ser centre de vacunació massiva aquest dijous

Comparteix:
29/09/2021 14:47

Les vacunes contra la Covid-19 es posaran a partir d'ara als CAPs i al centre cívic Sant Joan

El Museu del Ferrocarril és un dels centres de vacunació massiva contra la Covid-19 que deixarà de ser-ho aquest dijous 30 de setembre.

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya canvia de fase en l'estratègia de vacunació, deixant de banda la vacunació massiva i centrant-se en seguir desenvolupant accions de proximitat focalitzades en els territoris o col·lectius amb menys cobertura vacunal. Aquesta decisió respon a la situació actual en què més del 80% de la població de Catalunya major de 12 anys ja està immunitzada amb la pauta completa i, per tant, els espais massius de vacunació han completat la seva funció.

La vacunació es continuarà realitzant als centres d'atenció primària, en locals municipals i en espais habilitats per fer accions puntuals en determinats barris o municipis. En el cas de Vilanova i la Geltrú, a partir de dilluns 4 d'octubre s'habilitarà el centre cívic Sant Joan, en horari de dilluns a divendres de 15 a 19 h. Allà es vacunarà tothom qui tingui cita programada, però també sense cita prèvia.

Es recomana que totes aquelles persones que vulguin iniciar la vacunació, que estiguin pendents de la segona dosi, o que se n'hagin de posar una primera per haver estat contagiats fa més de dos mesos amb la malaltia, demanin cita prèvia per Internet a vacunacovid.catsalut,gencat.cat.

La vacunació a Vilanova i la Geltrú

Recordem que des del mes d'abril el Museu del Ferrocarril es va convertir en un dels centres de vacunació massiva de la Regió Metropolitana Sud de Salut de la Generalitat.  Durant el mes d'agost s'hi va habilitar també la vacunació sense cita prèvia, un cop s'havia anat convocant tots els col·lectius per franges d'edat, amb l'objectiu de facilitar l'accés a la vacuna a la ciutadania i accelerar el ritme de vacunació.

En aquests més de 5 mesos de funcionament s'han administrat 148.532 dosis al Museu del Ferrocarril, corresponents a les vacunes de Pfizer, Astra Zeneca, Moderna i Jansenn.

La vacunació al Museu del Ferrocarril va començar el 15 d`abril

La vacunació al Museu del Ferrocarril va començar el 15 d'abril

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Salut
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració