Menú

La Fira de Novembre 2021 ja té cartell oficial

Comparteix:
28/09/2021 12:53

La posada en marxa de bons subvencionats de compra a comerços locals, novetat en les propostes de dinamització econòmica

La Fira de Novembre 2021 ja té imatge oficial. Ahir es va presentar, en el marc del consell assessor de la Fira de Novembre, el cartell de l'edició d'aquest any. Es tracta d'una proposta en la mateixa línia que anys anteriors, que recorda els diferents àmbits del certamen. A més, enguany, i coincidint amb els trenta anys de la recuperació de la Fira, hi ha un cartell específic de l'efemèride.

L'alcaldessa de VNG, Olga Arnau, va explicar que l'edició d'enguany serà altre cop una fira adaptada a la Covid-19, per evitar les aglomeracions a l'espai públic, "i té moltes fires en una sola. Tenim la fira tradicional que és la dels expositors, tenim la fira d'activitats que és la fira social, després hi ha la fira tecnològica que és la fira de la innovació amb el coneixement, la robòtica i tot el que té la ciutat per oferir en aquests àmbits i finalment l'àmbit virtual és un àmbit cada vegada amb més creixement i amb molt desenvolupament aquí a la ciutat".

La implementació d'uns bons de compra subvencionats a establiments locals, coincidint amb la celebració de la Fira, els dies 12, 13 i 14 de novembre, és una de les novetats destacades en les activitats de dinamització comercial i econòmica de l'edició 2021. El regidor de Promoció de Ciutat, Jordi Medina, va explicar que hi haurà accions com ara la ruta gastronòmica Destapa't, la jornada de comerços oberts el diumenge de la Fira, i la trobada de cotxes clàssics. "Un altre tema que volem impulsar de cara a la fira és la implementació d'uns bons comercials, una part dels quals estaran subvencionats, i que es podran gastar als establiments comercials de la ciutat". El regidor va destacar que "tot això forma part del projecte de Fira en consonància amb el pla estratègic econòmic de la ciutat, el Pla de mandat, i amb el pla de Reactivació Econòmica".

La Fira de Novembre presencial se centrarà a la plaça de les Neus i a la plaça de la Vila. A la plaça de les Neus hi haurà diferents elements com cartells i fotografies per recordar els diferents moments de la celebració del certamen, coincidint amb els trenta anys de la recuperació. A la plaça de la Vila, "trobarem aquest àmbit més estratègic de la Fira de Novembre que es basarà en tres cúpules, una al voltant de la creativitat, una al voltant de la sostenibilitat i l'altra al voltant de la salut i el benestar de les persones" diu Jordi Medina. "En aquestes tres cúpules veurem diferents empreses del país, la ciutat i la comarca en l'àmbit de la tecnologia, la robòtica, la innovació... Una mica és mostrar a la ciutadania com evoluciona la nostra economia i tots els efectes a la nostra salut i qualitat de vida".

La Fira també tindrà un vessant molt important a Internet, amb el web de la fira, firadenovembre.cat i la retransmissió en directe de xerrades i activitats.

Participants al Consell Assesor de Fires amb el cartell

Participants al Consell Assesor de Fires amb el cartell

Celebració del Consell Assessor de la Fira de Novembre

Celebració del Consell Assessor de la Fira de Novembre

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Fires
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració