Menú

Vacunació sense cita prèvia al Museu del Ferrocarril

Comparteix:
16/08/2021 13:15

Fins dissabte, les persones que no hagin agafat cita per la web es podran vacunar contra la Covid a VNG

Fins aquest dissabte 21 d'agost és oberta la vacunació sense cita prèvia a Vilanova i la Geltrú.

El Museu del Ferrocarril és un dels punts de vacunació massiva del territori que el Departament de Salut ha habilitat per funcionar també sense cita, amb l'objectiu de facilitar l'accés a la vacuna a la ciutadania i accelerar el ritme de vacunació.

A banda de les persones que ja tenen cita (es recomana agafar-la per Internet a vacunacovid.catsalut.gencat.cat), també s'hi vacunarà sense cita prèvia, cada dia de dilluns a dissabte, de 9 a 13 h i de 15 a 19 h.

Els requisits per rebre la vacuna són no haver rebut cap dosi de la vacuna, no haver passat la Covid en els darrers 2 mesos, i tenir 12 anys complerts. Cal portar la targeta sanitària o el DNI. En el cas dels menors de 16 anys, han de venir acompanyats d'un adult responsable.

La regió sanitària Metropolitana Sud ha desplegat un ampli dispositiu per permetre la vacunació contra la COVID-19 sense cita prèvia durant aquest mes d'agost. Aquesta actuació s'emmarca en l'estratègia que el Departament de Salut ha engegat a tota Catalunya amb l'objectiu de facilitar la vacunació a la ciutadania el màxim possible i accelerar el ritme d'immunització de la població per començar el curs amb la màxima protecció.

La vacunació al Museu del Ferrocarril va començar el 15 d`abril

La vacunació al Museu del Ferrocarril va començar el 15 d'abril

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Salut
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració