Menú

Bona ocupació en hotels, apartaments i càmpings a Vilanova i la Geltrú durant el juliol

Comparteix:
11/08/2021 12:46

Els establiments amb turisme de proximitat són els que més han omplert

L'ocupació hotelera a Vilanova i la Geltrú durant el mes de juliol ha arribat al 60% de mitjana, amb dades variables depenent del tipus d'establiments. Els hotels de la ciutat han omplert el 66% de les seves places, els apartaments han arribat al 76%, els càmpings al 64%, albergs al 63% i els Habitatges d'Ús Turístic, al 34%.

Els establiments amb turisme de proximitat han estat els que han assolit un nivell més alt d'ocupació, com ara el Càmping El Racó de Mar (90%), l'Atenea Park Suites Apartments (85%), l'Hotel Cèsar (78%), el càmping Platja Vilanova (73%), l'Hotel Ceferino (70%) i l'Hotel Ribes Roges (70%).

El Càmping Vilanova Park, en canvi, l'establiment amb més places de VNG, s'ha quedat en el 31% d'ocupació. La dependència del turisme internacional de l'establiment ha fet que les reserves s'hagin reduït molt a conseqüència de les restriccions per la Covid-19.

El regidor de Turisme i Promoció de Ciutat, Jordi Medina, valora molt positivament les xifres, “recordem que encara tenim restriccions arran de la pandèmia i tot i així tenim unes bones dades. Amb tot, som conscients que són inferiors a les del 2019 i per això cal seguir treballant per enfortir la nostra marca de ciutat i vetllar per una experiència turística de qualitat en tots els àmbits” explica.

En aquest sentit cal recordar que VNG disposa del segell Safe Travels, que reconeix els protocols de viatge segur a escala mundial. El segell és promogut per The World Travel & Tourism Council (WTTC) i permet als viatgers reconèixer a qualsevol país del món, les empreses, entitats i destinacions que hagin adoptat protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció enfront de la COVID-19.

“Amb l'arribada de la pandèmia” recorda Jordi Medina, “ja vam preveure que la recuperació del sector turístic tindria una durada de dos anys. Per tant, seguim amb les perspectives i, malgrat la cinquena onada i les dificultats en l'arribada de turisme internacional, l'ocupació del mes de juliol és molt bona i demostra que tenim una fidelitat turística que ens reforça com a destinació de qualitat i sostenible”.

Pel que fa a la resta d'establiments de la ciutat, l'Hotel Can Gatell ha ocupat el 49% de les seves places al juliol, l'Hotel Solvi el 62%, el Marea Aparthotel el 68%, i la Residència Universitària Vila Nova, el 63%.

Els hotels han tingut una ocupació mitjana del 66%

Els hotels han tingut una ocupació mitjana del 66%

Els càmpings han tingut una ocupació variable

Els càmpings han tingut una ocupació variable

VNG té segell Safe Travels, que garanteix mesures davant de la Covid-19

VNG té segell Safe Travels, que garanteix mesures davant de la Covid-19

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració