Menú

Gremis de restauració, hostaleria i turisme de Catalunya es reuneixen a VNG per parlar de la situació actual

Comparteix:
27/07/2021 12:17

Ajuntament, Diputació i Generalitat es posen a disposició del sector per fer front a la crisi derivada de la Covid-19

La Federació Intercomarcal d'Hostaleria, Restauració i Turisme, FIHRT, que agrupa gremis i associacions de tot Catalunya, va celebrar ahir la seva assemblea a Vilanova i la Geltrú.

L'acte va comptar amb la presència de la directora General de Turisme, Marta Domènech, que va mostrar el seu suport al sector "per intentar reactivar el que per nosaltres no és una feina, és un ofici".

En el mateix sentit es va manifestar l'alcaldessa de VNG, Olga Arnau, que, després de donar la benvinguda a la ciutat a les persones participants en la trobada, els va mostrar el seu convenciment que "tot i aquest context tan difícil, vull destacar la capacitat d'esforç i de resiliència que està demostrant el sector, buscant les fórmules per adaptar-se a les mesures canviants, buscant com continuar oferint el millor servei, com continuar treballant i avançant malgrat les dificultats".

La diputada delegada de Turisme de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrido, també va fer referència al suport de les administracions a les empreses i activitats d'hostaleria, restauració i turisme, "quan venen moments com aquest hem de fer xarxa, en aquests moments és molt important la col·laboració publicoprivada per ajudar a la recuperació del sector".

El dinar previ a l'assemblea va servir també per homenatjar el vilanoví Francesc Vila, exgerent de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona, recentment jubilat. El president de la FIHRT, Pere Santos, li va lliurar una placa en reconeixement de la tasca feta.

La trobada va estar organitzada pel Gremi d'Hostaleria i Restauració de Vilanova i la Geltrú. També hi van ser presents el regidor de Promoció de la ciutat, Projecció exterior i Patrimoni cultural, Jordi Medina, el diputat del PSC al Parlament de Catalunya, Juan Luis Ruiz (exdiputat delegat de Turisme), el coordinador de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, Javier Villamayor, i la presidenta de la Sectorial PIMEC Turisme, Isabel Galobardes.

Participants a l`assemblea de la FIHRT

Participants a l'assemblea de la FIHRT

L`alcaldessa, el president de la FIHRT i la diputada de Turisme

L'alcaldessa, el president de la FIHRT i la diputada de Turisme

Reconeixement a Francesc Vila, exgerent de Turisme

Reconeixement a Francesc Vila, exgerent de Turisme

Intervenció de la directora general de Turisme

Intervenció de la directora general de Turisme

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració