Menú

A partir de l'1 de setembre anar i tornar de Vilanova i la Geltrú a Barcelona per la C-32 tindrà un 40% de bonificació

Comparteix:
16/07/2021 14:53

La rebaixa del preu del peatge s'ha donat a conèixer aquest matí, en el marc de la Taula de Mobilitat Penedès, formada per la Generalitat i les administracions locals

A partir de l'1 de setembre entren en vigor les noves bonificacions que permetran abaratir el preu del peatge de la C-32 sud, entre Castelldefels i El Vendrell. Les bonificacions han estat anunciades aquest matí pel secretari de Territori i Sostenibilitat, Isidre Gavín, i el director general d'infraestructures de mobilitat, Xavier Flores, als integrants de la Taula de Mobilitat Penedès, de la qual en forma part l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

El regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Antoni Palacios, ha assistit a l'anunci d'aquesta nova mesura que ha qualificat de molt positiva, ja que amb ella s'afavoreix l'equilibri del territori i s'aconsegueix una històrica reivindicació.

Les bonificacions són fruit de l'acord entre el Govern de la Generalitat i les administracions locals, i tenen com a objectiu afavorir els desplaçaments, per raons de mobilitat obligada, dels vehicles lleugers de quatre rodes.

El descompte anunciat serà del 40% en el tram entre Castelldefels i Sitges i del 70% entre Sitges i el Vendrell.

S'aplicarà de dilluns a divendres, no festiu, en els desplaçaments d'anada i tornada, en un mateix dia natural i el mateix origen i destí, amb un límit de dos viatges d'anada i tornada al dia.

Per obtenir els descomptes cal registrar-se gratuïtament al web de la concessionària de la C-32 Sud, emplenant un formulari que estarà disponible a partir de l'agost. És necessari disposar de telepeatge o de l'aplicació Awai (gratuïta).

Aquests descomptes substitueixen les actuals bonificacions d'homogeneïtzació tarifària i recurrència, i són complementaris a les bonificacions existents per a vehicles ecològics, vehicles d'alta ocupació, i traçat virtual Sitges – El Vendrell, fins a un màxim del 75% de descompte respecte al preu bàsic del peatge.

Ajuntament de Calafell, aquest matí

Ajuntament de Calafell, aquest matí

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Transport públic i mobilitat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració