Menú

L'Ajuntament de VNG fa una crida a la calma davant l'augment de casos de Covid en les activitats d'estiu

Comparteix:
16/07/2021 14:48

S'està fent un seguiment conjunt amb els responsables de les activitats i amb el Departament de Salut de la Generalitat

L'estiu s'ha complicat amb l'arribada de la cinquena onada de la Covid, i Vilanova i la Geltrú no n'és una excepció.

Amb una gran part de la població major de 40 anys vacunada, els casos es concentren en els més joves. I en els darrers dies s'han vist plenament afectades les activitats d'estiu que s'organitzen a la ciutat, amb diversos casos positius entre infants, joves i monitors.

És el cas d'alguns esplais, que han hagut d'anul·lar les colònies o fer tornar alguns grups que ja havien marxat.

El regidor d'Infància i Joventut, Adrià Guevara, ha volgut fer una crida a la calma, i ha recordat que l'Ajuntament és conscient de les situacions que s'estan donant en aquests esplais, on hi ha hagut diversos grups on s'han donat casos positius mentre estaven de colònies, i han hagut de tornar. “Per això hem estat en contacte amb els esplais, interessant-nos per la situació, i els hem ofert ajuda en cas que la necessitin. En aquest sentit, ens hem posat en contacte amb els Serveis Territorials de Salut per posar en marxa alguna actuació en els propers dies, un cop haguem valorat el global de la situació”, ha dit Guevara, que ha afegit: “l'alcaldessa està treballant conjuntament amb el Departament de Salut de la Generalitat per trobar la millor solució per fer front de la millor manera possible a aquesta situació sobrevinguda”.

El regidor ha volgut remarcar la crida a la calma, recordant que “els esplais estan aplicant els protocols que han d'aplicar, estan fent les coses bé, i fem una crida a que tothom sigui responsable. Els infants i monitors d'aquests grups on hi ha hagut casos positius, mentre esperen indicacions, han de fer confinament domiciliari, i si presenten símptomes compatibles amb la Covid 19, s'han de dirigir als seus centres d'atenció primària”.

Algunes activitats d`estiu també s`estan veient afectades per la cinquena onada

Algunes activitats d'estiu també s'estan veient afectades per la cinquena onada

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Infància, Joves, Salut
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració