Menú

Les Biblioteques Municipals organitzen el nou concurs de lectura per adults “Ho veig negre”

Comparteix:
13/07/2021 11:19

Està adreçat a majors de 18 anys i la participació és oberta fins al 5 de març de 2022

La Biblioteca Municipal Joan Oliva ha engegat el nou concurs “Ho veig negre”, un concurs de lectura de novel·la de gènere negre, adreçat a majors de 18 anys, que té com a objectiu difondre aquest gènere, en el qual la biblioteca vilanovina està especialitzada.

Les persones que hi vulguin participar han de llegir el màxim de títols possibles de la selecció proposada i respondre en el mínim temps possible la pregunta corresponent a cada llibre. La persona que faci arribar més ràpidament les respostes amb el màxim d'encerts serà el guanyador del concurs, que premiarà els tres millors lectors.

La selecció dels títols ha estat feta per Xavier Borrell, escriptor i conductor del Club de lectura L'Oliva Negra, i Maria Rosa Nogué, escriptora i conductora del Club de lectura La Crisàlide, tots dos de la biblioteca Joan Oliva i Milà.

El concurs s'ha iniciat aquesta setmana i les persones participants tenen temps fins al 5 de març de 2022 per lliurar les seves respostes. Les bases del concurs estan disponibles en aquest enllaç: Ho veig negre! – Bases

La biblioteca Joan Oliva disposa d'una secció especialitzada en gènere negre i policíac, formada per novel·les, biografies, llibres temàtics, còmics i pel·lícules, entre altres. Constantment incorpora novetats, el que la converteix en un referent d'aquest gènere.

A més, i de manera conjunta amb les biblioteques de la Diputació de Barcelona, especialitzades en aquesta temàtica, publica cada any la Collita, un recull de títols de novel·la negra i policíaca publicats al llarg de l'any anterior.

Relacionat també amb el gènere negre, i coincidint amb l'inici del concurs Ho veig negre!, la biblioteca Armand Cardona Torrandell acollirà el dijous 15 de juliol, a les 18 hores, l'espectacle Històries que negregen. Contes per adults a càrrec de la narradora Inés Macpherson. Cal fer inscripció.

Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà

Biblioteca Municipal Joan Oliva i Milà

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Biblioteques, Cultura, Joves
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració