Menú

Dissabte s'activa el servei de bus llançadora que dona accés a la façana marítima

Comparteix:
28/06/2021 12:14

S'han establert 4 parades i tindrà una freqüència aproximada de pas de 40 minuts

A partir d'aquest dissabte 3 de juliol i fins al 5 de setembre es posarà en funcionament el servei de bus llançadora que dona accés a la façana marítima de la ciutat, i a les seves platges, des de l'aparcament dissuasiu que hi ha davant del Leroy Merlín (ronda d'Europa).

El bus tindrà parada a la platja de Far, passeig del Carme (Oficina de Turisme) i passeig de Ribes Roges (2 parades) amb una freqüència aproximada de pas de 40 minuts.

El regidor de Mobilitat i Projectes i Obres d'Espai Urbà, Antoni Palacios, ha explicat que "la represa d'aquest servei s'ha adoptat davant la impossibilitat de tenir enllestit aquest estiu l'aparcament dissuasiu de la ronda d'Europa, al costat de la ITV, i d'aquesta manera oferir una alternativa al vehicle privat per les persones usuàries de les platges de Vilanova i la Geltrú, afavorint també la mobilitat a tota la façana marítima".

Els treballs del nou estacionament de vehicles començaran a finals d'estiu. El projecte també contempla la creació d'un itinerari accessible per a vianants, que l'unirà amb la platja del Far i amb el barri de les Llunes.

Aparcament ronda Europa - Parada bus llançadora

Aparcament ronda Europa - Parada bus llançadora

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Reactivem VNG, Transport públic i mobilitat, Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració